1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice uspěly v pátém ze sedmi penaltových rozstřelů


Branky


0

Dva nejvíce sestupem ohrožené týmy po podzimní části se utkaly na hřišti v Konárovicích. Diváci se branky nedočkali a tak musely rozhodnout kopy z penaltového puntíku. V něm domácí potvrdili svoji suverenitu a připsali si druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pološance ke gólu nevedly

Hostující Krakovany před tímto zápasem měly na svém jarním kontě již dvacet bodů a vlastně mimo prvního zápasu neprohrály! Oproti tomu domácí tým získal na jaře bodů osm a tak byl favorit jasný. Jenže domácí se prezentovali soludní obranou hrou a Krakovanští se nedokázali prosadit. Vytvořili si dva náznaky šance, ale Věříš byl málo důrazný v hlavičkových soubojích a tyto akce tedy gólem neskončily. Domácí hráči nakopávali dlouhé míče na rychlé útočníky, kteří trošku zlobili hostující obranu, ale ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat vyloženou gólovou šanci. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu a oba trenéři měli prostor ke změně taktiky.

Druhá půlka byla aktivnější

Druhá polovina zápasu už byla přeci jen o něco zajímavější. V první výraznější příležitosti se ocitl hostující Olexa, který postupoval z poloviny hřiště sám na gólmana Svobodu, ale svoji šanci neproměnil. Domácí tým, vědom si potřeby bodovat, získával postupně převahu a vytvořil si i dvě, tři gólové šance, jenže proti byl strážce krakovanské kasy, Jan Špinka, který všechny střely pochytal. A protože obrany obou týmů pracovaly mnohem lépe než útoky, skončilo utkání bezbrankovou remízou. Pro koho to bude lepší uvidíme asi až na konci soutěže.

Konárky zase uspěly v rozstřelu

Po remízovém stavu ze základní hrací doby přišly na řadu pokutové kopy. A protože borci Konárovic neproměnili jen jednu, zatímco Krakovanští zahodili dvě, připisují si druhý bod domácí hráči.



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Bylo to od začátku vyrovnané. Mohli jsme dát branku, ale chyběl nám větší hlad po gólu a v případě Olexy lepší řešení. Na druhou stranu - v závěru nás podržel Špinka, který chytil asi dvě šance hostů. Remíza je asi spravedlivá, ještě snad nějaké body uhrajeme. Ale není konec! Stále se hraje o dvanáct bodů.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , L. Sojka [-] , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , J. Pokorný [-] , M. Vokoun [-] , P. Jandák [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - S. Šindelář [-] , L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] - L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , J. Antoš [-] (76. V. Novotný [-] ) , R. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] , J. Olexa [-] (88. J. Malina [-] ) - L. Neruda [-]

ŽK: 14. M. Věříš , 50. T. Sixta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - VINŠ Martin (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.