Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř si užila poslední okresní výhru


Branky


0

Ratbořský Slavoj dokázal plně bodovat v Nučicích a může litovat ztracených bodů v předchozích zápasech, což je odsoudilo k sestupu. Tentokrát, přestože brankou do šatny prohrávali, dokázali utkání otočit a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli gólem do šatny do vedení

Svojí pozici uprostřed tabulky měli domácí zajištěnu a kdo by toto řekl po úvodních pěti kolech tohoto ročníku. Ale hráči utvořili kolem trenéra Pavla Krutského výbornou partu a postupně se jim začalo dařit. Bohužel závěr sezóny je zastihl nekompletní a tak poslední výsledky nebyly úplně z nejlepších. Přesto v posledním zápase před domácími diváky chtěli pobavit a hlavně vyhrát. A první poločas tomu nasvědčoval. Byli lepším týmem a vypracovali si více šancí. Bohužel dvakrát selhal Šulc a jednou střídající Houdek, který nahradil Kubalíka. Soupeře zase v jeho jediné šanci vychytal T. Krutský. Gól přišel až na konci poločasu. Střelu Chromého ještě ratbořská obrana zblokovala na roh a z něj se prosadil Jan Jelínek - 1:0.

 

 

 

Slavoj skóre otočil

V první půli střídající Houdek byl bohužel jediným náhradníkem v domácím dresu. Když se tedy na začátku druhého poločasu zranil Kadeřábek, dohrávaly Nučice jen o deseti. A na rozdíl od minulého zápasu toho tentokrát Ratbořští dokázali využít. Dva samostatné úniky po chybách domácích hráčů a jedna střela ze střední vzdálenosti přinesly vedení hostům. Dvakrát se trefil Michal Kopecký a jednu branku přidal Lukáš Vohnický. Domácí stačili ještě pět minut před koncem snížit P. Krutským na 2:3, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. Byť se v samém závěru dostal do gólové šance Jirsa, ale bránu bohužel přestřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Poslední zápas sezóny proti sestupujicimu týmu jsme chtěli zvládnout, ale z důvodu zranění, dovolených a přístupu jednotlivců jsme ho nezvládli. A tak hráli hráči, kteří delší dobu nehráli takovou porci minut jako právě v tomto zápase. Dnes chci hlavně poděkovat Petrovi Houdkovi za to, že se nebál obětovat pro tým a po dlouhé době nastoupil k soutěžnímu zápasu, který odehrál se ctí. Někteří mladí by si z těchto lidí měli brát příklad.




Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.