Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

V utkání kvalitní úrovně bodovala Velim


Branky


18. O. Beránek - 35. M. Jansta , 53. J. Klingr , 90. L. Hájek (p.)
0

Kvalitní zápas viděli diváci v Dobrém Poli, kde se představila Velim. Utkání bylo vyrovnané až do samého závěru, kdy v nastaveném čase skóroval velimský Hájek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli zpočátku aktivnější

Utkání začalo z obou stran opatrně. Obě mužstva bránila na své polovině a k brance soupeře se snažila dostat dlouhými nákopy za obranu. Dobře organizované obrany v čele s brankáři svým soupeřům nic nedovolily. Do patnácté minuty stojí za zmínku střela asi z pětadvaceti metrů hostujícího A. Srpa, ale skončila v náručí brankaře. Na straně domácího týmu pak sprinterský souboj Špičky se Svobodou, po němž domácí vhazovali aut.Po něm Čermák posunul míč na Hozmana, který si balón navedl, ale vyslal slabou střelu mimo branku. V osmnácté minutě poprvé uhodilo a domácí šli do vedení 1:0. Obrana hostů byla nedůrazná, domácí Ondřej Beránek nakopl lob na branku.Brankař Hrouda stál víc před brankou a na míč nedosáhl. Domácí byli "na koni" a získali převahu. Hosté však jejich útočné nájezdy odvrátili. Ve třicáté čtvrté minutě se hostům konečně povedla kombinace, výsledkem byl faul na Hájka na levé straně asi 5m od rohu velkého velkého vápna. Míč si postavil M. Jansta a k tyči nedal domácímu brankaři šanci - 1:1. Poločas se dohrál v klidu, ale Velimští měli postupně více ze hry a několika střelami ohrožovali branku domácího gólmana.

Hosté se dostali do vedení a to si již pohlídali

Velimáci dostali v kabině nové pokyny a narážečkami a kombinací začali soupeře přehrávat. L. Hájek si začal ve středu pole chodit pro balóny a velmi dobře spolupracoval s M.Janstou a A. Srpem. V padesáté minutě posadil z trestného kopu  L.Hájek míč na hlavu A.Srpa, ale vyloženou příležitost vyrazil brankář Neveselý nad branku. O minutu později se dostal do šance M.Jansta, ale bombou dal vedle. Obrovskou šanci měli domácí padesáté druhé, kdy na pravé straně běžel útočník sám na J.Hroudu, ale ten vyrazil. V padesáté třetí minutě šla Velim do vedení 1:2. M.Jansta proběhl středem přes tři hráče, do uličky uvolnil Jiřího Klingra a velimský kanonýr dal míč podle brankaře k tyči. V tomto čase měla Velim převahu. Pak se hra vyrovnala, ale domácí se snažili překonat hostující obranu dlouhými nákopy, čímž ovšem neuspěli. Domácím ubývaly síly a hosté s přehledem hlídali výsledek. V nastaveném čase (90.+ 3 min.) prošel přes dva hráče do pokutového území Jansta, byl sražen ve vyložené šanci. Pokutovým kopem Ladislav Hájek potvrdil vítězství Velimi 1:3.



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Hostům z Velimi z opor stále chybí R. Čepelák (zraněn), nemohli nastoupit J. Dejmek a J. Slavík (oba v zaměstnání). Ale mužstvo nastoupilo v silné sestavě, protože už nastoupil A. Srp, uzdravený L. Hájek a dost důležitá posila z áčka M. Jansta. Později se ukázalo, že to byl klíčový hráč utkání. Na podzim jsme doma podlehli soupeři 1:2, ale nezaslouženě, po brance z třímetrového ofsajdu. Samozřejmě, že jsme přijeli s cílem tuto porážku domácím vrátit. Utkání mělo dobrou úroveň ale překvapil nás malý počet diváků. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VILÍMEK Jaroslav (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.