Čechie rozhodla již v prvním poločase


Branky


0

Tuklaty dál drží čtvrtou příčku po výhře v Radimi. Třemi góly o svém vítězství rozhodly již do přestávky. Po pauze vykřesali domácí jiskřičku naděje, ale dorazila je čtvrtá branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli, hosté dávali branky

Podle sestavy, která nastoupila v domácích dresech se dalo očekávat, že rezerva Radimi bude hosty přehrávat. Na hřišti se objevilo několik posil z "A" týmu. Domácí hráči měli více míč na kopačkách, ale k vážnějším příležitostem se nedostávali. Hrozili hlavně z rychlých míčů na domácího útočníka Tomáše Kropáčka a nebo ze standardních situací. Jenomže žádná z akcí radimské rezervy nevedla k vážnému ohrožení Pazderovy brány. Naopak tuklatští borci, kteří spoléhali na rychlé protiútoky, dokázali v prvním poločase využít několik šancí a podařilo se jim vstřelit tři branky. Nutno podotknout, že klidně mohli mít ještě větší náskok, protože některé šance neproměnili.

Hosté takticky dovedli zápas do konce

Po pěti minutách druhého poločasu udělali hosté chybu a Tomáš Kropáček snížil na 1:3. Pak se hra srovnala, domácí kombinovali a Tuklatští vyčkávali. Hosté neměli kam spěchat, protože měli nahráno a soustředili se hlavně na pevnou obranu. Jakmile se ale naskytla příležitost k rychlému brejku, okamžitě se jí snažili využít. Domácí do šancí nepouštěli, hosté si je naopak připravovali, jenže bezúspěšně. Klid přinesla až čtvrtá branka, kterou vstřelil v třiašedesáté minutě po dlouhém pasu z obrany Roman Fouček - 1:4. Čtyřiceti metrový pas byl ozdobou posledního gólu..



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Po vydařeném obratu v minulém utkání jsme zavítali na hřiště Radimi, které bylo ve velmi dobrém stavu a určitě patří k nejlepším v soutěži. Hlavní A tým Radimi hraje A.třídu a jejich rezerva byla posílena několika hráči a i když soupeř neměl moc lidí na střídání, jejich tým byl velmi silný a dění v prvním poločase překvapilo všechny přítomné. Když to shrneme, proti velmi kvalitnímu soupeři jsme odehráli dobré utkání, podařilo se nám vstřelit 4 branky, celý tým zahrál velice slušně a tohoto vítězství si velmi ceníme! Další utkání odehrajeme doma proti Cerhenicím, které považujeme za jednoho z nejtěžších soupeřů, budeme se snažit prodloužit výherní šňůru utkání.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - PROCHÁZKA Radek (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.