Vše důležité se odehrálo v první půli


Branky


0

Domácí se rychle dostali do dvoubrankového vedení, které těsně před přestávkou hosté zkorigovali. Více branek diváci neviděli a tak tři body zůstávají v Dobřichově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se chytili brankou do kabin

V nedělním utkání proti radimské rezervě, již k druhému derby a zápasu v tomto týdnu, ke kterému dobřichovští borci nastoupili a chtěli naplno bodovat postavili skoro nejsilnější sestavu. První poločas byl zcela v režii domácího týmu a zásluhou dvou branek Davida Konůpka se dostali do pohodlného náskoku - 2:0. Hosté si ovšem vytvořili také dost šancí, ale nedokázali je proměnit. Těsně před poločasem se jim ale podařilo snížit na rozdíl jedné branky, když se trefil Jiří Vaníček a stanovil poločasový výsledek 2:1 pro domácí tým. Celá stovka diváků se ale dobře bavila fotbalem a byli zvědaví, s jakou taktikou vyrukují týmy do druhého poločasu. Kontaktní branka mohla dodat nové síly pro béčko Radimi.

Domácí výhru uhájili

Brankové hody pokračovaly i po přestávce. Do druhého poločasu nastoupily oba týmy jako vyměněné. Dobřichovu se moc nedařilo a Radim se začala pomalu zvedat. Radim dokázala trestat z nedůslednosti dobřichovských hráčů a také využívala toho, že domácím borcům už docházely síly, což bylo možná způsobeno sobotní svatbou jednoho z hráčů dobřichovského SK. Ovšem stále nenabažený David Konůpek si šel za dalším hattrickem a ten také zkompletoval - 3:1. Za hosty snížil opět na rozdíl jediné branky Jiří Vaníček - 3:2. Jenže hned o minutu později se gólově také prosadil Jakub Konečný střelou, která půjde jistě na vrub brankáře Jiřího Hanuše - 4:2. Radimi se deset minut před koncem podařilo vsítit kontaktní branku Jaroslavem Čábelkou - 4:3, ale to bylo v utkání vše.



Ohlasy k zápasu


SK Dobřichov
Štěpán Kára, hráč: Byli jsme téměř kompletní, vyhecovaní na derby, ale také asi unaveni po svatbě spoluhráče. Celkově byl zápas takový nemastný - neslaný, i když padlo celkem dost branek. V druhém poločase jsme tahali nohy a můžeme být rádi, že jsme uhájili výhru a tři body.




Sestavy


SK Dobřichov
M. Svátek [-] - M. Souček [-] (70. Š. Kára [-] ) , M. Kolkop [-] , J. Patočka [-] (60. A. Procházka [-] ) , J. Valeš [-] , M. Vízek [-] , P. Machata [-] , M. Valeš [-] , J. Konečný [-] , D. Konůpek [-] , J. Jelínek [-]

TJ Viktoria Radim B
J. Hanuš [-] - D. Hrabal [-] , J. Mašín [-] - L. Synek [-] - J. Vaníček [-] , J. Poula [-] , T. Soukal [-] , R. Procházka [-] , J. Holler [-] , J. Čábelka [-] , M. Urik [-]

ŽK: 51. M. Kolkop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MESEROD Václav (N), MAŠÍN Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.