Druhé místo potvrzeno


Branky


0

Velimská rezerva měla potvrdit druhé místo. Opět bez tří opor (Hájek, Sixta, Srp), ale s J. Slavíkem v základu. Dejmasové, táta se synem v základu.

Ani tentokrát nenastoupilo  béčko v kompletním složení, ani ve stejné, vítězné sestavě z Peček. K zraněným hráčům se připojil kapitán L. Sixta. Režiséra hry L. Hájka zastoupil  další režisér J. Slavík.  Trenér velimské rezervy udělal překvapivý tah, do branky poslal místo jedničky J. Hroudy dorostence D. Dejmka.

 

utkání popsal Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu Velimi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimské béčko bylo překvapeno dobrou hrou radimských hráčů

Prvních 15 minut utkání byla hra vyrovnaná. Hosté hráli rychle, důrazně a ukazovali, že nemíní jen tak prohrát. Domácí kombinovali pomalu, jejich hra postrádala přesnost, působili dojmem, že je vítězství nemine. Už v 8.min. byl, po tvrdém zákroku, zraněn J. Svoboda, ale snažil se pokračovat ve hře. V 9.min. se poprvé měnilo skóre. M. Kosina uvolnil K. Šmejkala a ten nezaváhal, Velim vedla 1:0. Ve 13.min. dohrál zraněný J. Svoboda. Velimáky střídání rozhodilo, špatně pokrývali hráče soupeře. Radimští  přidali a v 15. min. využili zaváhání domácích. Neobsazený J. Čábelka, střelou z dálky, vyrovnal na 1:1. Potom  domácí, získali mírnou převahu, ale výsledkem byly jen čtyři střely. Ve 24.min..domácí obránci nepokryli hráče T. Soukala se skóre se obrátilo ve prospěch hostů na 1:2. To byla pro domácí rána a druhé místo se začalo vzdalovat. Pak ale velimáci zvýšili tempo a měli tři vyložené šance (Šmejkal, Klingr a Slavík). Ve 35.min., po kombinaci M. Kosina - L. Vlk – K. Šmejkal,  posledně jmenovaný do prázdné branky vyrovnal na 2:2. Pak zaúřadoval v rozmezí dvou minut J. Slavík. Ve 38.min. po kombinaci s M. Kosinou a K. Šmejkalem otočil skóre na 3:2 a v 39.min. po přihrávce J. Klingra zvýšil na 4:2. Pak se už jen dohrával závěr poločasu.

Do druhého poločasu nenastoupil brankař D. Dejmek, vystřídal ho J. Hrouda

Už ve 47.min. domácí zvýšili na 5:2. Po levé straně zasprintoval L. Vlk, tvrdě vystřelil a od jednoho z hostujících obránců se míč odrazil do branky. Pak domácí trochu polevili, ale pozorně bránili a hlídali vítězství. Velimský trenér poslal do hry postupně další tři náhradníky, příležitost dostali dva dorostenci. V 74.min. kopali hosté trestný kop a míč otřel břevno domácí branky. V 80.min. uzavřel skóre utkání na 6:2 dorostenec D. Dvořák. Dostal do běhu míč od J. Slavíka a obstřelil brankaře. Ještě jeden moment zaujal. Dva velimští mladí hráči trénující s áčkem si vyžadovali v průběhu druhého poločasu střídání s tím, že už nemůžou!!!  Přitom J.Dejmek(42), který z důvodu zaměstnání netrénuje, celý zápas běhá, bojuje a hraje 90 minut.“



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Poslední krok je ten nejdůležitější a často nejtěžší. Chyběl nám především L. Sixta a L. Hájek. To je velké oslabení. Ale věřil jsem, protože nastoupil J. Slavík a nakonec i J. Dejmek. Radim mě překvapila, protože měla kvalitní hráče a hrála dobře. Na jaře doma nejtěžší soupeř. Zatrnulo nám na lavičce, když šli hosté do vedení. Ale kluci zapnuli a pojistili druhé místo. Je to velký úspěch v novodobé historii velimského béčka. Velkou zásluhu na tom má nedoceněný trenér Jarda Jedlička. V roce 2012 převzal nově založené béčko. Začátky byly těžké, ale velký stratég /alias Diego Simeone/ dovedl béčko až k druhému místu (vloni to bylo 3.místo). Kluci hráli technický a kombinační fotbal. Za celé jaro ztratili jen dva body. Venku z 13ti utkání také jen 2 body. Ano, je to jen III. třída. Důležité je, že máme výborný kolektiv a fotbalem se bavíme. Kluci, moc a moc dík!




Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KUBELKA Petr (N), CHÁBERA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.