Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 17:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobíňov vyhrál zaslouženě


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se Sobíňovu vyvedl, kombinacemi po zemi se na umělé trávě v Chotěboři dostával do šancí a jedna z nich skončila i brankou, když se v 15. minutě poprvé v zápase prosadil navrátilec do sobíňovské sestavy J.Ondráček. O deset minut později bylo ale vyrovnáno, neboť po zákroku Pilaře ve vápně rozhodčí odpískal penaltu, kterou proměnil borovský L.Béna. Ve hře domácích pak nastal trochu výpadek a soupeř ucítil šanci na dobrý výsledek. Ještě do poločasu ale naštěstí Sobíňov uklidnil M.Ondráček, který domácí dostal v 39. minutě opět do vedení 2:1.

 

Z druhého poločasu neuběhlo ještě ani šest minut a rozdíl ve skóre už byl dvougólový, neboť se M.Ondráček v 51. minutě prosadil podruhé. To zároveň znamenalo úplné otupení snah rezervy Borové o zvrat výsledku. V závěrečné půlhodině tak Sobíňov přidal ještě další tři branky- v 65. a 82. minutě T.Zrzavý, v 85. minutě pak uzavřel skóre J.Ondráček. Vítězství Sobíňova bylo zasloužené, ale rozdíl ve skóre pro hosty možná až moc krutý, ve hře takový rozdíl nebyl.



Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , O. Starý [-] (84. M. Hochman [-] ) - M. Ondráček [-] , J. Ondráček [-] , Z. Němec [-] , J. Pilař [-] (72. M. Kučera [-] ) - J. Hečko [-] , T. Zrzavý [-] -

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - K. Šmíd [-] , V. Novotný [-] , T. Cacek [-] , M. Čejka [-] (46. P. Veselý [-] ) - F. Valenta [-] (46. P. Veselý [-] ) , M. Sobotka [-] , L. Béna [-] - J. Antl [-] , A. Paušíma [-] (67. L. Havlíček [-] ) - L. Němec [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ODVÁŘKA Jan - ČERMÁK Michal (N), FRÜHBAUER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.