Polnička se po vysoké výhře dostala na třetí místo v tabulce


Branky


0

Polnička na jaře pokračuje ve výborných výkonech. Tentokrát to odnesly Rozsochy B, které si odvezly porážku 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička roznesla Rozsochy B v první čtvrthodině

Polnička začala zápas aktivně a již v první minutě proměnila svoje snažení v branku. Karel Podloucký získal balón na hranici velkého vápna, kde nahrával na Radima Kuřátka, který mu nahrávku vrátil a Podloucký umístil střelu za kolík. Polnička pokračovala ve velmi aktivním tempu a další branku přidala ve třetí minutě, opět Karel Podloucký, kde po kombinaci s Radimem Kuřátkem dostal nahrávku na hranici velkého vápna, odkud vypálil pumelici k tyči. Polnička stále pokračovala ve vysokém tempu, a když se stoper Jakub Štíbal dostal k balónu, prošel ze své pozice přes střed hřiště, odkud ze 30 metrů vystřelil. Střela se stihla ještě od země odrazit a zaplula za levou tyčku hostujícího brankáře. Další branka padla ve 14. minutě, kdy po levé straně unikl Martin Jirásek, kde v kombinaci s Karlem Podlouckým dostali balón k Michalu Neubauerovi, který vystřelil na hostujícího brankáře, který střelu vyrazil, ale Neubauer střelu pohotově dorazil a mohl oslavovat gól. První polovina se již dohrávala v klidném tempu, kdy Polnička dokázala zastavovat všechny nakopávané balóny a domácí brankář měl první polovinu skoro bez práce.

Hosté ve druhé půli jen snížili

Začátek druhého poločasu začali domácí na čtvrt plynu a hned se to projevilo na hře. Hráči Rozsoch se dostávali snadno k velkému vápnu, ale nedokázili šance zužitkovat a hra se odehrávala bez střely na branku. Domácí tým se prvních 15 minut nemohl dostat k velkému vápnu. Rozsochy zužitkovaly tlak ze začátku poločasu a dostaly se k zakončení, kde střílely z hranice vápna k tyči. Domácí brankář Klíma skokem zabránil vstřelní branky a vyrazil míč na roh. Z následného rohu kde střela mířila do přední šibenice, opět zakročil domácí brankář. Polnička se dokázala opět dostat trochu do hry a srovnala krok s Rozsochami. Domácí se dokázali dostat k zakončení a dokence vstřelili další branku, ale sudí naznal, že branka padla z ofsajdu. Jedinnou vstřelenou branku hostí zavinil domácí stoper Jakub Štíbal, kde na hranici vápna hloupě fauloval hostujícího hráče. Následně nařízenou penaltu Martin Jelen nekompromisně umístil k levé tyči. Konec zápasu se již dohrával v klidném tempu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Zápas jsme vyhráli zaslouženě. Hráči předvedli, že umí hrát pohledný a krásný fotbal. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon hlavně v prvním poločase.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš:



Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - JUN Tomáš (N), SYNEK Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.