Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekompletní Líšina vzdorovala Seči marně


Branky


0

Když se minulý týden utkala Seč s Hradcem, byla z roho porážka 4:2. A to i přesto, že hradečtí nastoupili do utkání pouze v deseti hráčích. Tentokrát se proti Seči postavil outsider z Líšiny, který přicestoval na půdu čtvrtého týmu jen v devíti lidech! A dokonce i bez trenéra Libora Reidla, kterého viróza skolila také...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč si ...

Domácí vstoupili do utkání bez tradičních opor jako například Filip či útočník Plojhar a v rozestavení 3-4-3 s jasným cílem: hrát v klidu, nepanikařit a počkat si na nabídnutou šanci. To se i dařilo. Seč měla po celý zápas jasnou převahu a kdyby zápas skončil ještě větším rozdílem, nikdo by se nemohl divit. Přesto se na první gól nějakou chvíli čekalo. Líšina hrála v defenzivě velmi dobře a zahuštěným středem její obrany by v úvodních minutách nepronikla ani myška. 

 

Zvrat přišel až v momentu, kdy domácí zjednodušili svoji hru. Místo zdlouhavé kombinace byly k vidění pasy do křídel, odkud přicházel do vápna jeden ostrý míč za druhým. V 15. minutě otevřel gólový účet Josef Bradáč. Ten si ve vápně pohotově našel odražený míč a po přesné střele hlavou mohl začít slavit. A ještě aby neslavil, vždyť podobnou radost zažil naposledy před rokem a půl! Srdnatě bojující hosté se ani po tomto okamžiku ne a ne dostat do pořádné šance. Naopak, v 27. minutě opět inkasovali. Gól na 2:0 měl na svědomí Jan Calta, když se dokázal prosadit po standartní situaci.

 

 

... utkání pohlídala

V průběhu druhé půle se na hřiště dostali i mladíci v červeném dresu Vracovský, Prokopec i Masec, který tentokrát nastoupil v poli. Seč hrála po změně stran ještě lépe. Přestávková domluva zabrala a přímočarý fotbal nesl ovoce. Gól mladíků v útoku sice kvůli ofsajdu ještě neplatil, ale i tak šli domácí brzy do ještě většího trháku. V 56. minutě se po nacvičeném rozehrání rohového kopu nakrátko trefil výborně hrající záložník Iosif Ventel Salcop.

 

A do závěrečného hvizdu kapituloval brankář Jarošík ještě dvakrát. Jednou se o to přičinil střídající Lukáš Prokopec (byť v oficiálním zápise je uveden někdo jiný, tak autorem gólu byl skutečně on), podruhé to byl kapitán Radek Černovský, který mohl se svými spoluhráči slavit vítězství 5:0. Líšina doplatila na úzký kádr, a tak doufejme, že za týden proti Hradci bude v silnějším složení.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Zápas byl hodně poznamenán tím, že soupeř hrál jen v devíti lidech, ale i tak celý můj mančaft šlapal tak, jak měl. Hráči chtěli odčinit porážku s oslabeným Hradcem, sáhli si do svědomí. Řekli jsme si, že nesmíme panikařit, ale hrát v klidu, ze zabezpečené obrany. Opět jsme si vyzkoušeli rozestavení 3-4-3, které nám vyhovuje. "

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "Bohužel, náš tým zasáhla marodka. Řádí tu nějaké angíny, takže i z toho důvodu jsme nastoupili jen v osmi lidech. V průběhu zápasu nám přijel hráč, ale i v devíti lidech je to málo. Já kvůli nemoci chyběl také."



Sestavy


TJ Seč
T. Kněz [-] - R. Tyml [-] (77. I. Masec [-] ) , J. Kácha [-] , R. Vlk [-] , J. Calta [-] (62. L. Prokopec [-] ) , R. Černovský [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-] (46. D. Vracovský [-] ) , I. Salcop [-] , V. Kurakh [-] , J. Fischer [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - T. Benda [-] , M. Hrdonka [-] , V. Kříž [-] , J. Langmajer [-] , K. Lhoták [-] , M. Skala [-] , Z. Tříska [-] , Z. Hrdonka [-]

ŽK: 32. J. Fischer , 78. D. Vracovský .
Hráči zápasu: R. Černovský , I. Salcop .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štokl Adam - HRANIČKA Václav (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.