Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Před Baníkem se musela poklonit i Seč


Branky


0

Zápas plný gólů i emocí přinesl střet Baníku Mantov se Sečí. Oba poločasy skončily v poměru 2:1, a tak se ze třech bodů radoval Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly, dvě "redky"

Ani jeden tým nenastoupil v nejsilnější sestavě. Seč musel jedenáctku slátat, jak se dalo, těšit ji však mohl alespoň návrat záložníka Václava Martinovského. I Baník musel řešit ztráty, neboť oba jeho střední záložníci spadají do kolonky „zranění“. Hned v 10. minutě o sobě dál navrátivší Martinovský pořádně vědět, ale svůj samostatný únik neproměnil. Rychlé brejky byly vůbec hlavní zbraní Seče. To domácí spoléhali na držení míče a kombinační hru. Po neproměněné šanci hostí se z vedení radovali domácí. Bohatý gólový účet utkání otevřel ve 14. minutě Daniel Tichý. Na tento gól však dokázala Seč rychle odpovědět, když o tři minuty později vyrovnal Václav Martinovský.

 

I po těchto dvou brankách se hrál rychlý fotbal ze strany na stranu, který musel diváky bavit. Důležitý moment přišel ve 44. minutě. Mladý útočník Angel Ulč se dostal do úniku, ale střela z jeho kopaček již nepřišla, neboť byl ve vápně faulován skluzujícím brankářem Knězem. Ten sice čekal, až bude útočník ve vápně, ale i tak svůj zákrok zrovna nejšťastněji neprovedl. Jasná penalta i červená karta pro brankáře Seče. Bohužel pro Baník neudržel po tomto zákroku nervy na uzdě stoper Tomáš Bystrán, který po strkanici, v níž mohly klidně padnout i další karty, obdržel taktéž kartonek rudé barvy. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Tomáš Korba a do šaten se tak šlo za stavu 2:1 a v počtu deseti na každé straně.

Dvougóloví Tichý a Martinovský

Vyrovnaný fotbal se hrál i po změně stran. Poměr sil na hřišti se promítl i do skóre, když svým druhým gólem v utkání vyrovnal na 2:2 nezastavitelný Václav Martinovský. Ten po Tymlově útoku šikovně obešel bránícího hráče a s klidem obstřelil brankáře Janečka. Vyrovnání Seč nakoplo a její hráči se hnali za dalším úspěchem. Blízko byli například po přímém kopu, který však skončil těsně mimo třemi tyčemi.

 

A stejně jako v první půli, když hosté svoji šanci nevyužili, zaúřadovali hráči v zeleném. V 69. minutě se rozehrával přímý kop i na druhé straně hřiště. Střele v cestě do brány zabránila ruka hráče, který stál ve zdi a sudí Ruda nařídil druhý pokutový kop v zápase. Ten tentokrát zahrával Daniel Tichý a i on jej zužitkoval – 3:2. Seč vrhla všechny síly do útoku, kam vysunula jak Tymla, tak Martinovského, ale do konce zápasu si dokázala vypracovat jen šanci Kurakha, která ale zůstala bez gólové odezvy. Razítko na další výhru Baníku dal v 86. minutě Jakub Janouškovec, jehož střelu z trestného kopu nemohl náhradní brankář Korda chytit, neboť zapadla přesně pod břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Do zápasu jsme nastoupili v obměněné sestavě, oba střední záložníci jsou totiž po zápase v Chlumu zranění. Na naše brzké vedení soupeř rychle zareagoval. Vypjatému utkání dal po trestném kopu konečnou podobu krásnou střelou z přímáku Jakub Janouškovec. "

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Strašná škoda, že nám chyběli hráči a že musel druhý poločas odchytat hráč z pole Korda, protože obrana pak byla méně pevná. Přesto se tým semknul, bojoval, ale zkušenosti chyběly. Kluci, kteří jsou zvyklí odehrát pár minut v závěru zápasu, teď museli hrát víc. A strašná škoda je i to, že Chlum jen remizoval, ale my jeho náskok neukrojili."



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Wizovský [-] (77. K. Kadlec [-] ) , T. Bystrán [-] , T. Korba [-] - D. Tichý [-] , T. Behenský [-] - P. Šmrha [-] (46. J. Hrubý [-] ) , J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] (61. O. Baran [-] ) - J. Dráždil [-] , J. Machač [-]

TJ Seč
T. Kněz [-] - L. Prokopec [-] , V. Martinovský [-] , R. Tyml [-] , J. Calta [-] , R. Černovský [-] , I. Masec [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-] , I. Salcop [-] , V. Kurakh [-]

ŽK: 20. J. Janouškovec , 40. T. Bystrán - 20. M. Korda , 70. J. Bradáč . ČK: 44. T. Bystrán - 44. T. Kněz .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - KOLÁČEK Karel (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.