Štáblovice opět narazily na svou noční můru a z Moravice jedou s prázdnou


Branky


0

 Štáblovice přijeli do Moravice zlomit prokletí posledních let a chtěli si odsud konečně odvést body. Domácí borci byli samozřejmě proti. K vidění byl skvělý fotbal plný šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravice odolává šancím Štáblovic

Po chybě hostující obrany se do první šance dostal již ve 4. minutě Keller, ale jeho střela z 20 metru byla nepřesná a šla mimo branku. Štáblovice se do první šance dostali v 7. minutě, když Častulík po chybě Blokši běžel sám na Soldána, kterého přehodil, ale míč šel mimo tři tyče. O minutu později Laovský centroval na Čestulíka, ale s jeho zakončením si poradil Soldán. V 9. minutě zahrozili opět domácí, když Kolář našel Chytrého, ale jeho střela v síti neskončila. O minutu později se odhodlal centrovat Čup, našel před branku nabíhajícího Koláře, ale ten na míč těsně hlavou nedosáhl. V 11. minutě opět hrozili hosté, když Laovský po další chybě obránce běžel od půlky s míčem na noze, ale zakončil nad domácí branku. 14. minuta a po centru Havlíčka zakončoval Čup, ale Martínek si s jeho zakončením poradil. O minutu později  Laovský centruje před bránu, ale jeho pokus najit spoluhráče překazil sklepnutím na gólmana Navrátil. V 18. minutě to docela hořelo před domácí brankou, ale Soldán ukryl míč ve své náruči. 22. minuta nabídla standartní situaci Štáblovic, ale Havlíček poslal míč hlavou do autu. 23. minuta a další přímí kop hostů, tentokrát s 19. metru přišla střela přímo na branku, ale tam stál opět skvěle chytající Soldán a vyrazil na roh, z kterého Štáblovice nic nevymysleli.  Štáblovice začínali mít mírnou převahu v poli, ale domácí jejich výpady i s trochou štěstí a jistým Soldánem likvidovali. V 26. minutě zatáhl k lajně hostující Šemora, centrem našel Laovského, ale ten z voleje opět nad branku Soldána. 28. minuta a dlouhý aut Štáblovic zakončoval volejí nad Šemora. V 29. minutě se domácí odhodlali do útoku, když skvělé přihrál Chytrý Čupovi, ten centroval na Čípa a Číp z voleje protáhl gólmana Martínka, ale ten si s jeho střelou poradil a vyrazil ji. V 35. minutě Keller našel z autu Chytrého, ten si míč zpracoval a z 30 metru jej poslal na Štáblovickou branku, gólman Martínek chtěl míč ukrýt v náruči, ale odskok ho překvapil a míč skončil u jeho levé tyče – 1:0. Ve 44. minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji, když Kolář zatáhl po lajně, udělal si obránce a předložil míč do šance Chytrému, ale ten na dvakrát Martínka nepřekonal.  

Do kabin se šlo tedy za vedení domácích borců.

Štáblovická nepřesná muška

První šance druhé půle přišla již v 48. minutě, kdy zahrávali roh Štáblovice, ale nepodařilo se jim na třikrát překonat Soldána a Porubek uklidil na další roh, který hosté rozehráli nakrátko, a po pár přihrávkách pálil Jedlička nad bránu. V 51. minutě do dlouhém autu hostí hlavičkoval Dobrotka nad Soldánovou bránu. Ve stejném místě skončil i míč po rohu v 55. minutě, když ho tam poslal volejem Laovský. V 59. minutě si míč sebral Chytrý, poslal míč na Koláře, ale kvůli ofsajdu byla akce zastavena. V 65. minutě dostali možnost přímého kopu s nebezpečné vzdálenosti domácí, ale Keller poslal míč vysoko nad bránu hostů. V 70. minutě poslal Šemora dlouhý míč na Dobrotku, ale Havlíček odvrátil na roh. Rohový kop se domácím podařilo odvrátit pouze na další, s kterého po závaru na šestnáctce domácích pálil Častulík nad domácí branku. V 75. minutě poslal skvělý pas Chytrý na Radovana Smolka, který šel sám na brankáře a krásnou střelou z šestnáctky vymetl horní roh zábrany za brankou.  Poslední šanci zápasu měl v 85. minutě Laovský, jeho střelu vytěsnil Soldán na roh, ale s něj už Štáblovice nezahrozili a Moravice si tak pohlídala těsné domácí vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Smolek Jan (sekretář): Kluci dnes podali skvělý výkon a když už se udělala nějaká chyba pomohl nám výborně chytající Soldán. Chtěl bych všem poděkovat za výborný zápas.




Místo: Moravice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - HANÁK Emil (N), BARTESKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku