4:1
(0:0)
66. M. Krupa (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada udeřila v druhé půli


Branky


52. M. Janík , 55. J. Náwrath , 70. M. Janík , 90. A. Dihel - 66. M. Krupa (vl.)
0

První dějství skončilo bezbrankovou remízou. Ve druhém už na hřišti kralovala Závada, která svou převahu taky vyjádřila brankově a zaslouženě vyhrála 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov v sobotu zavítal na hřiště do Závady, a v prvním dějství držel naději na dobrý výsledek. Již ve 2. minutě zaútočil zleva závadský Marek Krupa,jenž poslal do šance Martina Janíka, kterého brankář Oldřišova Jan Novák vychytal. O pět minut později zaútočili ojedinělě hosté z Oldřišova, kteří však svou střelu pálili nad domácí svatyni V dalším průběhu hry se odehrávala na trávníku pravá fotbalová nuda. Hosté bránili zuby nehty, Závada se snažila jejich obranný val překonat nakopávanými míči míče, což k ničemu pořádnému nevedlo. Teprve ve 20. minutě Daniel Gryz našel v nadějné pozice Martina Janíka, ale Novák se ani podruhé nenechal překvapit. Vzápětí pálil Daniel Gryz jen těsně vedle. Ve 24. minutě se hráči Závady natlačili do pokutového území Oldřišova, míč poletoval v závaru, zakončit zkoušel Michal Balon, jeho nadějný oblouček však přeletěl kromě brankáře i branku. V poslední minutě poločasu se zaskvěl gólman Závady Petr Krajíček, když efektně vyrazil na roh dělovku hostí.

 

Druhá půle už přinesla koření fotbalu, což jsou branky. Více jich vsítila domácí Závada, která byla lepším týmem. Ve 47. minutě se málem po přihrávce Jiřího Lébla do šance dostal Aleš Dihel, ale nic z tohoto mraku ještě nezapršelo. O pět minut později však již udeřilo. Robin Vitásek střílel volný přímý kop. Balón brankáři Novákovi vypadl z ruku a Martin Janík jej celkem snadno doklepl do sítě - 1:0. V 55. minutě unikl po pravé straně daniel Dihel, posunul míč pod sebe na Jaoslava Náwratha, a ten střelou pod břevno zvýšoval už na dvoubrankový rozdíl - 2:0.  V 66. minutě po akci hostí se Marek Krupa snažil odvrátit míč, povedl se mu ale přesný oblouček, na který zaplul za záda závadského brankáře Petra Krajíčka - 2:1. Závada kontrovala v 70. minutě, kdy se prosmýkl zleva Michal Balon,a jako na stříbrném podnose předložil míč Martinu Janíkovi, který potvrdil pověst snajpra a zavěsil míč do sítě až ji málem protrhl - 3:1. Utkání bylo víceméně rozhodnuté, domácí prostřídali a snažili se navýšit skóre. V 73. minutě při závaru po tresném kopu Václava Ritnošíka se k míči dostal Jan Cigán, a ze tří metrů překopl kasu. V 75. minutě Aleš Dihel poslal do šance Martina Janíka, který ale v tom nejdůležitějším momentu míč nezpracoval. V 80 minutě Martin Janík utekl všem, obešel napravo i brankáře Nováka, a zcela nezištně přihrál před prázdnou bránu Janu Cigánovi, kterému však na mokrém terénu ke vší smůle míč odskočil. Vzápětí si Janík své sólo zopakoval, ale hattrick nezkopmletoval, když jeho rána zamířila těsně vedle. A tak v 84. minutě ještě zahrozili hosté, kdy se jejich pumelice z dobrých 25 metrů odrazila od břevna zpátky ven do hřiště. Poslední slovo utkání si ale nakonec vzal Aleš Dihel, který prošel z míčem jako nůž máslem z vlastní poloviny, a přesnou střelou k tyči uzavřel skóre utkání - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V prvním dějství to byl odchozený zápas z obou stran, i když jsme byli lepším týmem. Ve druhé části jsme už byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (vedoucí týmu): Dneska to bylo vyrovnanější. Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě. V první dějství to bylo vyrovnané od šestnáctky k šestnáctce. Ve druhém se domácí ujali vedení 3:0. My na chvíli zdramatizovali snížením na 3:1, ale domácí si to čtvrtým gólem pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Janík [-] , J. Lébl [-] (71. J. Cigán [-] ) , M. Balon [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] (77. D. Kubiš [-] ) , J. Sniehotta [-] (40. V. Ritnošík [-] ) , J. Boček [-]

SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - T. Glabasňa [-] , J. Gletník [-] , R. Kalo [-] , I. Hofer [-] , M. Hřivnáč [-] , D. Hartoš [-] , P. Fusek [-] , R. Wagner [-] , J. Gletník [-] , T. Hřivnáč [-]

ŽK: 61. R. Kalo .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - CHŘÍBEK Vojtěch (N), PAVESKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.