Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice rozdrtily Oldřišov


Branky


0

Oslabený Oldřišov byl pro Budišovice lehkým soustem. Zápas byl jen otázkou výše skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úzké hřiště do Budišovic dorazila rezerva Oldřišova. I když dorazila jen v jedenácti hráčích, byla to ona, kdo šel po trestném kopu Daniela Hartoše ve 3. minutě do vedení - 0:1. Pak už otěže převzala domácí družina Z Budišovic. Skóre srovnal Ondřej Gelnar, jenž využil zaváhání hostující obrany - 1:1. Až na 3:1 postupně navýšili Tomáš Musial a Jakub Kotala. Za hosty snížil  přesnou střelou z šestnácti metrů Jiří Gletník - 3:2. Ještě do konce první půle odskočily Budišovice dalšími dvěma přesnými zásahy Ondřeje Gelnara a Radima Popka na poločasových 5:2.

Ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. Navíc rezervě Oldřišova odjel jeden hráč, a proto hrála už jen o deseti hráčích. Takže se zápas změnil v dobývání oldřišovského obranného valu. Postupně završil hattrick Ondřej Gelnar, a dvěmi góly Petra Hudečka narostlo skóre až na hrozivých 8:2. V poslední minutě utkání výsledek kosmeticky upravil Ivo Hofer - 8:3. Zápas byl jednoznačnou záležitostí Budišovic, které si připsaly zasloužené tři body. Oldřišov v sestavě s dvěma šestnáctiletými dorostenci podal sympatický dojem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (trenér): Hosté přijeli jen v jedenácti hráčích. Navíc ve druhém poločasu už hráli jen o deseti. Zápas byl naší jasnou záležitostí.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (vedoucí): Přijeli jsme jen v jedenácti hráčích. Po poločase nám jeden odjel, takže jsme hráli jen o deseti. My jsme zápas jen přetrpěli.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - M. Zajíc [-] , M. Polomský [-] , R. Popek [-] (46. T. Žywiak [-] ) , T. Musial [-] (46. I. Gelnar [-] ) , A. Mikovský [-] (65. P. Hudeček [-] ) , R. Kubánek [-] , J. Kotala [-] , T. Halfar [-] , O. Gelnar [-] (62. P. Žůrek [-] ) , L. Pavelka [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - D. Grancer [-] , V. Bechný [-] , M. Hřivnáč [-] , J. Gletník [-] , R. Kurka [-] , D. Hartoš [-] , J. Vavrečka [-] , I. Hofer [-] , D. Hartoš [-] , T. Hřivnáč [-]

Hráči zápasu: O. Gelnar - R. Kurka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - HALFAR Jiří (N), LATTON Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.