R. Kurka 16.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice zvítězily v dalším záchranářském souboji


Branky


16. R. Kurka - 34. D. Pavelek , 74. J. Stupka
0

V záchranářském souboji se střetla mužsvta Oldřišova a Dobroslavic. Po prvním vyrovnaném poločase, odešel Oldřišov fyzicky a Dobroslavice vstřelili vítěznou branku a zaslouženě získaly další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Oldřišově se utkaly v sobotu dva týmy z konce tabulky. Takže šlo v tomto souboji prakticky o šest bodů. Zápas hodně, jako všechny víkendové zápasy, ovlivnil déšť, který podmáčel trávník. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie. Do vedení šla v 16. minutě rezerva z Oldřišova. To se k míči postavil Radek Kurka, a svou střelu z přímého kopu i s přispěním mokrého terénu, když míč přeskočil domácího gólmana Jana Osmančíka, dopravil do hostující sítě - 1:0. Hosté z Dobroslavic se vyrovnání dočkali v 34. minutě, když se po rohu dostal odražený míč zpátky k Davidu Pavelkovi a ten přehodil, jinak vynikajícího brankáře Rychlého - 1:1. Do šaten se šlo za nerozhodné stavu.

Ve druhém poločase už došly domácím síly a Dobroslavice začaly Oldřišov přehrávat. Oldřišov si už žádné stoproicentní šance nevypracoval. Dobroslavice spalily tři, z nichž největší skončila na tyči Rychlého svatyně. Rozhodující okamžik přišel v 74. minutě, když se ve skrumáži v domácí šestnáctce nejlépe zorientoval Jan Stupka a napálil míč do brány - 1:2. V posledních patnácti minutách se už skóre nezměnilo a Dobroslavice si připsaly další důležité tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér): První půle byla hodně vyrovnaná. Dokud jsme stačili se silami bylo to v pohodě. Ve druhé půli jsme odpadli, soupeř nás začal přehrávat a zvítězil zcela poprávu.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): První půle byla vyrovnaná. Oni se dostali do vedení po chybě našeho brankáře. My jsme však dokázali srovnat skóre. Ve druhé půli jsem už byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - O. Fabián [-] , V. Bechný [-] (69. V. Jadrný [-] ) , D. Grancer [-] (78. M. Hřivnáč [-] ) , J. Gletník [-] , R. Kurka [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] (57. P. Fusek [-] ) , I. Hofer [-] , A. Latton [-] , J. Vavrečka [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Pavelek [-] , P. Lukáš [-] , D. Vujtík [-] - D. Rathouský [-] , M. Knopp [-] (78. T. Boček [-] ) , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - J. Klekner [-] (76. P. Tůma [-] )

ŽK: 54. A. Latton , 63. I. Hofer - 74. T. Pučan .
Hráči zápasu: R. Rychlý - D. Vujtík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.