Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice doma padly s Bolaticemi


Branky


0

Vedoucí Služovice prhrály s Bolaticemi, i když dvakrát vedly o jednu branku. nakonec Bolatice zápas otočily a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Služovice přivítaly na svém domácím pažitu rezervu Bolatic, která přijela posílená o hráče z áčka. Hrál se poměrně vyrovnaný zápas. V 17. minutě střela Miroslawa Wojcického tečovaná obranou skončila jen těsně vedle hostující branky. V 26. minutě přistál krásný centr od Vitáska na hlavě Tomasze Boreckého, který nedal hostujícímu brankáři Pavlovi Dudovi žádnou šanci - 1:0. Další služovické šance zahodili Míška a Rother. Proto přišel zákonitý trest v podobě vyrovnávací branky. V 41. minutě vlětěl do šestnáctky domácích Ondřej Langer a pod gólmanem Brzezným rozvlnil síť - 1:1.

 

Vstup do druhé části měla lepší domácí družina ze Služovic. V 50. minutě odcentroval Tomasz Borecki a David Vitásek se pěkně trefil asi ze tří metrů - 2:1. V 54. minutě šel navíc zcela sám služovický Vitásek, ale napálil pouze nohy brankáře Dudy. V 71. minutě vykopl bolatický brankář Duda dlouhý výkop. Obránci Služovic se špatně domluvili a mezi něma srovnal skóre zápasu Tomáš Sněhota - 2:2. O osm minut později špatně odkopl balón domácí brankář Brzezny. Míč se dostal opět k Tomáší Sněhotovi a ten otočil skóre ve prospěch hostů - 2:3. Hosté pak už jen hráli na údržbu výsledku, a domácí se už jen dostali k hlavičce Adama Rothera, která mířila těsně vedle. Služovice prohrou ztratily své vedení v tabulce, které přepustily Hněvošicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Nemyslím, že bychom si zasloužili prohrát. Hra byla vyrovnaná. Bolatice byly posíleny hráči z áčka, což bylo na hřišti vidět. O naší prohře rozhodly chyby obrany a na dvou má podíl i brankář.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Služovice na nás vlítli a šli do vedení. My dokázali do půle vyrovnat. Hned zkraje druhé půle jsme opět inkasovali. Ale podařilo se nám skóre otočit a zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Polhoš [-] , M. Kostřiba [-] , A. Ciminga [-] - P. Ferenc [-] (60. A. Rother [-] ) , J. Černý [-] (53. M. Kremser [-] ) , J. Míška [-] , M. Wójcicki [-] - T. Borecki [-] (77. P. Weczerek [-] ) , D. Vitásek [-] (57. [-] ) - V. Kremser [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - O. Langer [-] (46. D. Sněhota [-] ) , P. Boček [-] (88. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] , J. Šula [-] , T. Rataj [-] , V. Hrubý [-] (72. P. Nawrath [-] ) , J. Monsberger [-] , V. Duda [-] , R. Ceplý [-] , T. Sněhota [-]

ŽK: 65. M. Kostřiba , 70. P. Ferenc - 71. V. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Polhoš - T. Sněhota .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - GOGA Vladan (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.