Závada pokořila Strahovice


Branky


10. J. Sniehotta , 30. D. Gryz , 60. L. Staňo , 65. A. Dihel
0

Strahovice byly lepším týmem pouze vždy v úvodní desetiminutovce každého poločasu. Pak už byla lepším týmem domácí Závada, která svou převahu korunovala čtyřmi brankami ve strahovické síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé Strahovice zavítaly na hřiště do Závady. Strahovice v prvním poločasu zlobily jen asi sedm minut. Patrik Kubiš v náznaku strahovické šance vypálil z patnácti metrů těsně vedle. Od 10. minuty Závada převzala taktovku hry. První šanci domácích napálil do tyče Daniel Gryz. Vzápětí při dalším útoku se do centru z čtyřiceti metrů opřel Jiří Sniehotta, a míč nabral neskutečný směr a s pomocí tyče hostující branky skončil za záddy překvapeného brankáře Vlastíka Moravce - 1:0. Hosty tento moment zaskočil, ale nevzdávali se. Ve 28. minutě zkoušeli vyrovnat z trestného kopu. Gólman Závady Petr Krajíček fantastickým zákrokem naštěstí míč chytil. Ve 30. minutě se protáhl přes dva hráče jako lasička Daniel Gryz a míč uklidil k tyči - 2:0. Závada ovládla střed hřiště, byla aktivnější, a to ještě v poslední minutě prvního poločasu zlikvidoval brankář Moravec šanci agilnímu Gryzovi.

 

Druhý poločas začali aktivně hosté ze Strahovic, ve snaze z výsledkem ještě něco udělat. Průnik Vojtěcha Štefka dokázala však zblokovat domácí obrana. Závada zahrozila v 53. minutě, kdy Jaroslav Náwrath pálil z úhlu. Byl z toho ale jen roh.V 60. minutě domácí zahrávali další z četných rohových kopů. Jaroslav Náwrath zlevé strany načechral míč přes šestnáctku na Robina Vitáska, ten jej dvojnásobnou hlavičkou přiťukl Lukáši Staňovi, který míč napálil z blízka pod břevno - 3:0. V 65. minuntě  se odražený míč dokutálel k Aleši Dihlovi, který nekompromisní dělovkou k pravé tyči dal skóre definitivní podobu - 4:0. Hosté zcela rezignovali, Závada se dále dostávala do šancí. V 77. minutě pálil z otočky vedle Jan Cigán. V 80. minutě uvolnil Jaroslav Náwrath hrajícího trenéra Jiřího Léb, ale jeho šanci zlikvidoval brankář Moravec.V 86. minutě po trestném kopu nastřelily Strahovice pouze břevno domácí branky. V předposlední minutě to ještě zkoušel Jaroslav Náwrath. Jeho pumelice z trestného kopu asi ze třiceti metrů však těsně minula Moravcovu svatyni.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Měli jsme ze zápasu obavy, protože Strahovice mají dobrý mančaft. My jsme však hráli svůj fotbal, který měl tempo. Od stavu 4:0 ale odpadlo, oni rezignovali a my v klidu dokráčeli k výhře.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (vedoucí týmu): Rád bych, kdybych tento zápas neviděl. Byli jsme lepší jen v úvodech poločasů. Pak to byla z naší strany kopaná. Nedali jsme si vůbec balón. To co jsme předváděli nemá s fotbalem nic společného. Výhra domácích je zasloužena.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: PRASEK Beno - TOMAKA David (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.