D. Laub 71.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra ponořila Lazce do víru oslav


Branky


71. D. Laub
0

Lazce se snažily prakticky celý zápas pokořit dobře organizovanou obranu hostujících Kobeřic. Podařilo se jim to až šťastnou střelou Davida Lauba asi patnáct minut před konce. Pak už mohly začít slavit druhý postup za dva roky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice v sobotním utkání na hřišti v Suchých Lazcích hodně potrápily domácího aspiranta na postup. Hosté hráli dobře organizovaně a Suchým Lazcům činilo velký problém se probít jejich zahuštěnou obranou, a to co prošlo pochytal v dobré formě chytající kobeřický brankář Daniel Stoklasa. V prvním dějství se dostaly Lazce pouze ke dvěma šancím, co by stály za zmínku. Ve 20. minutě odcentroval zpravé strany Stanislav Stuchlík na zadní tyč, kde hlavičku Michala Havelky vychytal tygřím skokem hostující brankář Stoklasa. V další šanci nepotvrdil pověst kanonýra Ondřej Vlha. Hostům v polovině prvního dějství nebyla uznána branka Vojtěcha Malchárka pro ofsajd. V další šanci se zjevil kobeřický Robin Náhlík, ale nebyl úspěšný.

 

 

Ve druhém dějství Lazce svůj nápor ještě vystupňovaly. Hosté však nadále dobře bránili David Kostka svou střelu napálil pouze do obránce. Vladimír Kožušník zase zaváhal před brankářem Stoklasou. Centr Kožušníka nasměřoval Kostka skluzem jen těsně mimo branku.  Kostka. Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 71. minutě, kdy vypálil asi z dvaceti čtyř metrů David Laub, jehož střelu tečovala hostující obrana do protipohybu brankáře Stoklasy a skončila v síti za jeho zády - 1:0. Tento gól se nakonec ukázal býti gólem postupovým. Domácí se pak dostali jen k šanci Adama Veličky, který z boku je rozezvučel tyč hostující brány. Lazce mohly po roce opět začít slavit postup. 



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Byl to velice těžký zápas. Soupeř je sice na spodku tabulky, ale hrál velice dobře a organizovaně. Nám se velice těžko hrálo do plných a navíc výborně chytal jejich brankář. Možná nám i nervozita svazovala nohy. Postupovou branku jsme dali velmi šťastně asi dvacet minut před koncem. Za celé jaro bych chtěl pochválit celý tým a označit ho jako nejlepšího hráče zápasu.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Soupeře jsme trochu potrápili za jeho cestou za postupem. Byl to hlavně bojovný výkon. Soupeř se snažil o nakopávané míče a hrál ze zadu. Bohužel jsme dostali smolnou branku asi patnáct minut před koncem.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] (75. A. Velička [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] , T. Herudek [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - D. Boček [-] , R. Náhlík [-] , R. Hahn [-] , M. Havranke [-] , P. Komárek [-] , V. Malchárek [-] , P. Ullrich [-] , L. Jašek [-] , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-] (75. A. Lasák [-] )

ŽK: 47. F. Balda , 67. S. Stuchlík - 20. D. Mrva .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - HRUBÝ Václav, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.