Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce krůček od postupu


Branky


24. O. Vlha , 27. O. Vlha , 43. V. Kožušník , 64. F. Balda , 67. F. Balda , 76. R. Kulaga , 81. T. Herudek
0

Zápas se změnil v galapředstavení lídra ze Suchých Lazců, který postupně zatížil konto domácího týmu sedmi góly a přerušil tak jejich sedmi zápasovou šňůru bez prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr soutěže přijel do Hradce, který se vezl na vítězné vlně. V první dvacetiminutovce se obě mužstva oťukávala a to nevypadalo na takový debakl Hradce. Pak však hosté ze Suchých Lazců vsítili dva rychlé góly a Hradec se sesypal jako pověstný domeček z karet. V 24. minutě překvapil domácího strážce svatyně Tomáše Mrázka z přímého kopu  Ondřej Vlha – 0:1. O tři minuty tentýž hráč si pojistil vedení v tabulce střelců okresního přeboru a rozvlnil síť Hradce podruhé – 0:2. V 43. minutě ještě brankou do šatny zvyšoval už na tříbrankové vedení Vladimír Kožušník, jehož střela zpoza šestnáctky zaplula k tyči - 0:3. 

 

Ve druhé části spadlo Lazcům do brány vše, do čeho vystřelily. V 64. minutě po centru z boku stačilo Filipovi Baldovi jen nastavit nohu a Mrázek počtvrté vytahoval míč z brány – 0:4. O chvíli později si na centr zprava opět naběhl Filip Balda a opět se nemýlil – 0:5. V 76. minutě centr Vladimíra Kožušníka našel Roberta Kulagu a ten se premiérově prosadil – 0:6. Kalich hořkosti až do dna si Hradec vypil v 81. minutě, když Tomáš Herudek vymetl z přímého kopu šibenici hradecké branky – 0:7. Lazce jsou tak po nedělní výhře jen malinký krůček od postupu.  

 

foto zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_29.5.2016/#



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Byli jsme ve hře asi jen dvacet minut. Soupeř je po právu lídr soutěže, a přeji mu postup do 1. B třídy. Byl silovější, prezentoval se lepším pohybem po hřišti, byl první na balónu. Po jejich dvou brankách jsme odpadli. Ve druhé půli jim padlo úplně vše do brány. My jsme nenavázali na předchozí výkony. Jako nejlepšího hráče volím celý tým Suchých Lazců

TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Do dvacáté minuty vyrovnané, pak to bylo až moc jednoznačné. Já měl po vítězné šňůře Hradce ze zápasu obavy, ale zvládli jsme to až neskutečně.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Maisel [-] , D. Diehel [-] , L. Scholtz [-] , L. Petřík [-] (67. J. Novák [-] ) , T. Krejsa [-] , N. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. M. Škrobánek [-] ) , R. Dušek [-]

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - F. Balda [-] , R. Kulaga [-] (77. A. Velička [-] ) , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] (73. O. Urbanský [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , T. Herudek [-]

Hráči zápasu: L. Lenc , R. Kulaga .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - HEISER Jaroslav, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.