1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

14.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TOP: Chleby si přivezly bod z Běrunic B


Branky


0

Běrunice B nedokázaly navázat na formu z posledních zápasů podzimu, kdy doma překvapivě remízovaly s týmem Chleb 1:1. Hosté dlouhou dobu vedli, ale nakonec byli rádi za bod, jelikož domácí tým využil možnost postavit posily z A-týmu. Běrunicím patří po remíze 7. příčka tabulky se ziskem 22 bodů. Chleby se ziskem bodu dotáhly na Košík, ale kvůli horšímu skóre jim patří 10. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům patřil první poločas.

První jarní utkání pro obě mužstva mělo netradiční výkop v 10:15 v neděli za krásného slunečného počasí. Domácí tým využil možnosti posílení o hráče A-týmu, v základní sestavě měl tři. Hosté také nastupovali k prvnímu utkání téměř v kompletní sestavě, což slibovalo vyrovnaný zápas. 

Hosté byli ze začátku poločasu aktivnější, pozorně bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. Domácí také občas zahrozili, ale stejně jako hosté se potýkali se špatným zakončením. Ve 20. minutě se hostům podařilo skórovat, když se prosadila nová posila Marek Červák. Domácí zvýšili aktivitu a o pět minut později se dožadovali zahrávání pokutového kopu, avšak rozhodčí jejich přání nevyslyšel. To neunesl domácí Patrik Štěpán, který za urážku rozhodčího viděl červenou kartu, čímž oslabil domácí tým. Běrunice B však vyloučení paradoxně stmelilo a pro hosty byly stále nebezpečnější. Ve 30. minutě spálil obrovskou šanci domácích Pavel Ouzký, ke kterému propadl centrovaný balon, sám před brankářem však mířil nad. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté. 

Zahazování šancí domácích, šťastný bod pro hosty.

Domácí do druhého poločasu poslali na hřiště další dva hráče A-týmu a spoléhali na to, že zápas i v deseti lidech otočí. Začali hosty jednoznačně přehrávat, vytvářeli si spoustu šancí, ale ani z vyložených pozic nedokázali zakončit. Hosté se zaměřili na defenzívu a bránili své jednobrankové vedení, jejich útočné snahy se již jen opíraly o nakopávané balóny a hru na brejky, s čímž si domácí obrana dokázala poradit. Z přibývajícím časem již to bylo jen otázka času, kdy se domácím podaří vyrovnat, své soupeře již uzavřeli na jejich polovině a neustále ohrožovali jejich branku, ale hostující obrana se skvěle chytajícím brankářem dlouho odolávala. Skvělou příležitost na vyrovnání měly Běrunice B v 70. minutě, kdy po faulu Pavla Hájka kopali domácí pokutový kop. Míč si postavil nejlepší střelec domácích Luboš Janouch, ale jeho střelu do prostřed branky skvěle vyrazil na roh hostující brankář Pavel Kyrpal. Domácí se ale hnali dál za tíženým vyrovnáním a deset minut před koncem zápasu se dočkali. Po centru do pokutového území se hlavou prosadil Luboš Janouch, zaznamenal tak svou 16. trefu sezóny. Po vyrovnávací brance domácí zahodili další skvělé příležitosti k dokonání obratu, při jedné šanci dokonce hosty zachránila tyč. Do konce zápasu se již domácím nepodařilo vstřelit branku, a tak hosté s ohledem na druhý poločas si odvážejí cenný bod ze hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Bylo to první utkání na jaře. Bylo to ze začátku hodně vyrovnané, poločas byl hodně ovlivněn naším vyloučením, že jsme hráli v deseti. Do druhého poločasu jsme postavili pár hráčů z A-týmů, podařilo se nám vyrovnat, byli jsme lepší, ale bohužel jsme to nedotáhli k vítězství.

Chleby
Luboš Černý (trenér): První poločas byl velmi vyrovnaný, nám se podařilo vstřelit branku a dostat se do vedení. Ve druhém poločase nás domácí jednoznačně přehráli. Vzhledem k druhému poločasu jsme rádi, že si odvážíme bod.



Sestavy


Běrunice B
M. Janouch [-] - T. Brzák [-] (46. T. Fiala [-] ) , M. Chrastný [-] - L. Fiferna [-] , P. Štěpán [-] , P. Fiferna [-] , R. Černý [-] - L. Janouch [-] - P. Hála [-] (32. D. Hála [-] ) , R. Dvořáček [-] , P. Ouzký [-] (46. O. Vaňura [-] )

Chleby
P. Kyrpal [-] - P. Kučera [-] (73. R. Ullmann [-] ) , J. Jenčík [-] , M. Hůlka [-] , P. Hájek [-] , P. Ullmann [-] , J. Kolbaský [-] (46. V. Zajíček [-] ) , F. Richter [-] , J. Janata [-] , M. Červák [-] , P. Krumpolec [-]

ŽK: 15. P. Hála , 75. D. Hála - 13. F. Richter , 53. M. Červák . ČK: 25. P. Štěpán .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Špaček Přemysl - ŠAFAŘÍK Pavel (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.