Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Křinec doma dokázal porazit béčko Běrunic


Branky


26. P. Chvojka , 55. M. Nýč , 57. M. Vymlátil , 58. M. Nýč , 71. M. Nýč , 77. D. Pěkný - 60. T. Brzák , 70. L. Janouch , 79. L. Hála
0

Křinec dokázal navázat na skvělou formu z v jarní části sezóny a porazil doma Běrunice B 6:3. Prodloužil tak svou neporazitelnost na jaře na 4 zápasy, v tabulce se již vyšplhal na druhé místo, na první Mcely však ztrácí 9 bodů. Na Běrunice B se v tabulce dotáhly Chleby, ale prvně jmenovaný tým díky lepšímu skóre dokázal udržet 8. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po prvním poločase spokojenější

V jediném utkání 17. kola, které se hrálo v neděli, přivítal domácí ve formě hrající Křinec hostující B-tým Běrunic. Hosté přijeli posilněni o několik hráčů z A-týmu, takže se dalo očekávat velmi kvalitní a atraktivní utkání. Úvod zápasu patřil hostům, kteří si do 10. minuty vypracovali dvě vyložené šance, ale Luboš Janouch, ani Patrik Fiferna se nedokázali prosadit. Poté se hra vyrovnala a Křinec dokázal skórovat hned z první vážnější šance. Po rychlém protiútoku ve 26. minutě se prosadil do prázdné branky Pavel Chvojka. Do konce prvního poločasu se již skóre nezměnilo, a tak spokojenější odcházeli do kabin domácí. 

Ve druhém poločase diváci viděli osm branek

 Do druhého poločasu nastupovali domácí s odhodláním neinkasovat a pojistit vedení v zápasu. Hosté naopak se snažili o co nejrychlejší vyrovnání. O osudu utkání rozhodla drtivá pětiminutovka domácích, když dokázali vstřelit tři branky a odskočit tak svému soupeři na rozdíl čtyř branek. Prosadil se dvakrát střídající Marek Nýč, který byl na hřišti teprve 10 minut, a Marek Vymlátil. Všechny branky padly po standardních situacích, kdy chybovala hostující obrana. Domácí se poté uspokojili s pohodlným vedením a polevili v obranné činnosti, čehož okamžitě hosté dokázali využít. Nejprve se prosadil v 60. minutě hostující Tomáš Brzák, o deset minut později se i prosadil nejlepší střelec Běrunic Luboš Janouch. Křinec opět zvýšil aktivitu a dočkal se další branky, když v 71. minutě završil hattrick výborně hrající Marek Nýč - 5:2. Utkání se muselo líbit, protože se hrál opravdu rychlý fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. Za dalších pět minut se domácí radovali znovu, to když se chytrou střelou prosadil David Pěkný. Za další dvě minuty však dokázali hosté odpovědět, když se prosadil Libor Hála, a snížili tak na rozdíl tří branek. Domácím poté začali docházet síly, jelikož bylo znát, že několik dorostenců má v nohách ranní zápas, a tak když Křinec již nemohl střídat, stalo se, že dohrával utkání v deseti lidech. Hosté samozřejmě zavřeli svého soupeře na jeho polovině a snažili se dále něco z nepříznivým výsledkem udělat. Do konce zápasu však domácí dokázali odolat, hosté se již neprosadili, a tak utkání skončilo vítězstvím domácích 6:3



Ohlasy k zápasu


Křinec
Miroslav Ettl (trenér): Očekávali jsme vyrovnané utkání, protože soupeř přijel posílen o hráče A týmu. První poločas vyrovnaný byl a my jsme se ujali vedení po rychlé brejkové situaci. I soupeř měl šance, ale neproměnil je. V druhém poločase se nám podařilo vstřelit rychle tři branky během čtyř minut a to zápas rozhodlo. Jinak děkuji všem hráčům za předvedený výkon.

Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Výsledek mě mrzí, protože jsme nastoupili v silné sestavě a čekal jsem, že uhrajeme lepší výsledek. V obraně jsme udělali pár chyb a nedařilo se nám v koncovce. Doufám, že v příštím utkání se nám podaří vyhrát.



Sestavy


Křinec
A. Reich [-] - P. Brzobohatý [-] - - D. Pěkný [-] , L. Novotný [-] , P. Chvojka [-] , M. Linek [-] , L. Jouza [-] (45. M. Nýč [-] ) , M. Vymlátil [-] , O. Trčka [-] (32. D. Holas [-] ) , V. Jouza [-] , M. Žmolil [-] (55. R. Holas [-] )

Běrunice B
P. Šafařík [-] - T. Brzák [-] - R. Černý [-] , P. Fiferna [-] , L. Fiferna [-] - L. Janouch [-] (71. S. Beysimov Bakiev [-] ) - P. Ouzký [-] , R. Dvořáček [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Čížek [-] , L. Hála [-]

ŽK: 30. O. Trčka , 87. M. Vymlátil .
Místo: Tělovýchovná jednota Křinec o.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - VONDRLÍK Štěpán (N), ČERNÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.