Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves na Krásnou Horu umí, vyhrála i potřetí v sezóně


Branky


22. R. Mikulášek , 32. J. Kříž - 3. P. Sabon , 16. P. Burian (p.) , 28. M. Durdil , 65. M. Durdil , 80. M. Slavík , 89. M. Slavík
0
Novoveskohraštickým fotbalistům se v probíhající sezóně s Krásnou Horou stoprocentně daří. I s pohárovým utkáním je to jejich třetí výhra ze vzájemných soubojů, která se však nerodila lehce. I když výsledek hovoří jasnou řečí, střetnutí bylo více než hodinu na vážkách a zlomil ho až čtvrtý gól hostů.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku jen dotahovali

Utkání nemohlo pro domácí začít hůře. Hned z prvního útoku hostů prohrávali, když Jan Petrák vyhrál v obraném vápně hlavičkový souboj. Míč převzal Német, přihrávkou vyslal Sabona, který sólový nájezd bezpečně proměnil. Hra byla vyrovnaná, jenže efektivnější byli hráči Nové Vsi/Malé Hraštice. Po faulu domácího gólmana Jana Čandy, oceněném žlutou kartou, na Miroslava Durdila se kopala penalta, z které Petr Burian bezpečně zvýšil na 0:2. Domácí se ovšem nevzdali. Ve 22. minutě poslali z ojedinělého protiútoku přes Jana Petráka ostrý míč do vápna, který z první skvěle napálil k tyči Mikulášek - 1:2.  Ve 28. minutě znovu udeřili hosté, když se prosadil motor hostujících akcí Miroslav Durdil. Gólová přestřelka pokračovala. Ve 32. minutě Jaroslav Kříž dorazil do opuštěné branky vyražený míč od hostujícího gólmana a snížil na rozdíl jediné branky. Nastartoval tím nápor domácích, kteří soupeře uzamkli u jeho pokutového území, a ten se jen bránil.  

Rozhodl Durdil, nejlepší hráč na hřišti

Po změně stran se domácí snažili o vyrovnání, ale při svých útočných akcích postrádali myšlenku. Hosté tak s přehledem kontrolovali hru a v 65. minutě odpor protivníka zlomili, když se gólově prosadil muž utkání, záložník Miroslav Durdil. Jeho zásah hráče domácí Krásné Hory definitivně zlomil a ve zbytku střetnutí se již na nic nezmohli. Naopak hosté stvrdili zisk tří bodů dvěma góly Slavíka v závěrečné desetiminutovce.


Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Jiří Zelenka (předseda klubu):: Chybělo nám pět zraněných hráčů, navíc Turek nastoupil se zlomenou rukou, a to se těžko hraje. Hosté byli kombinačně lepší a my od začátku jen dotahovali. Rozhodl gól na 2:4, po němž jsme se položili a hrubými chybami v závěru umožnili soupeři přidat dva góly. Škoda, protože alespoň na bod to bylo.

TJ Sokol Nová Ves
Petr Plíva (hrající kouč):: V prvním poločase se hrálo oboustranně otevřeně a tomu také odpovídal poločasový výsledek. Domácí měli tři šance a dali dva góly. Druhá půle už byla jednoznačně v naší režii. Náš tým v podstatě kontroloval celý průběh zápasu.



Sestavy


TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , T. Lhotecký [-] , J. Kříž [-] , R. Mikulášek [-] , M. Koudelka [-] , M. Valenta [-] , M. Holák [-] (75. J. Holan [-] ) , M. Švec [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Burian [-] , O. Német [-] (75. M. Jiráň [-] ) , P. Sabon [-] (80. D. Dvořák [-] ) , M. Slavík [-] , J. Petrák [-] , J. Oktávec [-] , F. Knuth [-] (60. O. Měchura [-] ) , P. Kardinál [-] , P. Plíva [-] , M. Durdil [-]

ŽK: 13. J. Čanda .
Hráči zápasu: P. Burian , M. Durdil , P. Sabon .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - ŠUSTA Miloslav, KELNER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.