Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovický Martin Vondrák neměl s Počepicemi slitování


Branky


31. R. Chyle - 12. L. Bém , 16. M. Vondrák (p.) , 26. M. Vondrák , 38. M. Tesárek , 44. M. Vondrák , 83. M. Vondrák
0

Dublovická šňůra jarní neporazitelnosti se natáhla o další korálek. Beznadějně poslední Počepice na jejich hřišti v oboustranně útočném souboji hosté deklasovali šestibrankovým výpraskem, když o svém přesvědčivém vítězství rozhodli už v prvním poločase. Domácí bude nejspíš do konce sezóny strašit galapředstavení dublovického záložníka Martina Vondráka, který jim nasázel čtyři góly a pomohl tak svému mužstvu k posunu na druhé místo tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šance pálili, soupeř využíval

Narůstající bodové manko na nejbližší soupeře na chvostu tabulky velel hráčům Počepic: do útoku. Do favorizovaného soupeře se pustili bez respektu a hned v páté minutě to kolem hřiště zklamaně zasumělo, když střelu Romana Chyleho zastavila tyč Ješutovy branky. To hosté i bez svého elitního útočníka Pavla Čejdy byli mnohem produktivnější a hned z první šance udeřili. Obránce Bém prošel ve 12. minutě středem hřiště a nekompromisně zakončil. Srovnat vzápětí mohl domácí Hájek, leč v koncovce selhal, a tak přišel trest. Po faulu na Rozvorala zvýšil na 0:2 z pokutového kopu Martin Vondrák, který ve 26. minutě pokořil gólmana Pudila potřetí. Útočný fotbal pokračoval. Obe mužstva si vytvořila do přestávky několik šancí, ale zatímco Dublovičtí byli v koncovce efektivní, domácí své možnosti zahazovali. Výjimkou byla trefa Romana Chyleho, který potrestal nedůrazný odkop Dvořáka a snížil na 1:3, jenže pak už stříleli góly jen hosté. Ve 38. minutě se po nádherné akci Michala Vondráka, jenž se prokličkoval obranou Počepic, prosadil Tesárek a v závěru poločasu potupil domácího gólmana jesličkami Martin Vondrák, který tak dovršil hattrick.

Druhý poločas byl za stavu 1:5 zbytečný

Za stavu 1:5 bylo hrát druhý poločas zbytečné. Domácí na obrat pomýšlet nemohli, byť do hry nasadili svého nejlepšího střelce Marka Skalického, který se překvapivě nevešel trenérům do základní sestavy. Možná proto,  že v poslední době hledá střeleckou fazonu, což se ukázalo i proti Dublovicím, kdy spálil několik příležitostí. Na druhé straně měl v zahazování šancí zdatného konkurenta ve střídajícím Krůtovi. Ještěže obul střelecké kopačky Martin Vondrák, který v závěru vyšperkoval svůj galakoncert čtvrtou trefou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Od té doby, co to vzali do rukou mladí, to s námi jde z kopce. Nejlepší hráč Marek Skalický sedí na lavičce a Pudil, aby se za děravou obranou zbláznil. Jsme všem pro smích.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Výsledek vypadá jednoznačně, ale klame. Ačkoliv skončil první poločas 1:5, kdyby byli domácí důslednější v koncovce, mohlo to být 4:3 pro ně. Byl to ale zápas Martina Vondráka, který dal čtyři góly. Domácí jsou poslední, protože neproměňují šance.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - Z. Slanina [-] , T. Bambas [-] , J. Mrázek [-] (80. J. Dofek [-] ) , B. Vaniš [-] - V. Skalický [-] , M. Pejša [-] (46. M. Skalický [-] ) , J. Hájek [-] , M. Chlasták [-] - R. Chyle [-] (46. J. Chyle [-] ) , J. Zdeněk [-] (80. M. Zavadil [-] ) -

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , A. Burian [-] (63. J. Jelínek [-] ) - L. Bém [-] , J. Dvořák [-] , M. Ballon [-] , J. Lomoz [-] , M. Tesárek [-] (52. D. Krůta [-] ) , T. Rozvoral [-]

ŽK: 58. M. Chlasták , 60. M. Skalický - 30. J. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Vondrák , M. Ballon , L. Bém .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SLEPIČKA Milan, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.