Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice dvakrát vedly, přesto Luhy ukončily černou sérii


Branky


0

Kdo ukončí dlouhé čekání na vítězství?, to byla zásadní otázka před výkopem utkání mezi fotbalisty Počepic a Sparty Luhů. Po ročním působení v okresním přeboru domácí naposledy vyhráli v prvním jarním kole, černá série protivníka čítala osm duelů. Ze zajímavé a rušné bitvy nakonec vyšli s tříbodovým ziskem hosté z Luhů, přestože domácí dvakrát vedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelku v první půli vyhrali hosté z Luhů

Domácí už mají pár kol smutnou jistotu sestupu z okresního přeboru, a tak mohou hrát bez nervů a uvolněně, což se projevilo i proti trápícím se hráčům Luhů. Než se stačili hosté rozkoukat, prohrávali po trefě počepického záložníka Václava Skalického. Jako pravý vůdce svého týmu reagoval hostující kapitán Broum, který hrál skvělý zápas a v 18. minutě vyrovnal. Oboustranně ofenzivní fotbal s řadou šancí pokračoval a znovu šli do vedení domácí. Úspěšným střelcem byl opět Skalický, ale tentokrát počepický střelec Marek, který ve 29. minutě poslal podruhé míč za Slepičkova záda. Jestliže domácí něco trápí, je to děravá obrana, což se potvrdilo v závěru půle, kdy během dvou minut dvakrát inkasovali. Ve 44. minutě se podruhé strelecky prosadil Broum a krátce po něm se trefil i veterán Mazour.

Po změně stran už žádný gól nepadl

Po obrátce už hra tak útočná a zajímavá nebyla. Na hřišti přibylo soubojů, nervozity i žlutých karet. Obě mužstva měla několik šancí ke vstřelení gólu, jenže domácí se vyrovnávací a hosté pojišťovací trefy nedočkali. Nejblíž k zápisu do listiny střelců měl počepický Marek Skalický, jenže svou gólovou sbírku nerozšířil, a tak domácí nedosáhli ani na bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: S takovou obranou nemůžeme hrát ani třetí třídu. Minimálně v první půli jsme byli lepší, dvakrát se dostaneme do vedení, ale rychle o něj přijdeme. Mrzí to o to víc, že Luhy byly soupeřem k poražení.

TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér):: Musím říct, že jsem rád, že jsme konečně vyhráli. I když hra není optimální. Je vidět, že máme čtyři hráče zraněné, budeme dávat poslední zápas dohromady lidi složitě. Celý tým výhru potřeboval, na jaře se nám nedaří, ale věřím, že další sezónu budeme dobří. Chtěl bych vyzdvihnout Martina Brouma, který byl nejlepším hráčem na hřišti. Je to hráč, který má odehrány všechny zápasy a je příkladem pro další.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - R. Chyle [-] , Z. Slanina [-] , J. Mrázek [-] , J. Zdeněk [-] (46. M. Němec [-] ) , M. Skalický [-] , V. Skalický [-] , M. Pejša [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] (46. J. Dofek [-] ) , J. Hájek [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] (68. M. Broum [-] ) , M. Hadač [-] , R. Matyáš [-] , J. Jun [-] - M. Hovorka [-] , R. Mařík [-] (35. M. Čech [-] ) , L. Matějka [-] (83. P. Spilka [-] ) , T. Mazour [-] - D. Krůta [-] , M. Broum [-]

ŽK: 55. J. Mrázek , 56. J. Hájek - 55. L. Matějka , 56. M. Broum , 62. D. Krůta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - DOLEŽAL Jakub (N), RYS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.