Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divnice na domácím hřišti potrápily favorizovanou Petrůvku


Branky


0

Na malém hřišti v Divnicích se v nedělním dopoledni málem zrodilo překvapení, kdy poslední tým tabulky dlouho trápil celek z Petrůvky a ta o své výhře o dvě branky rozhodla až v samotném závěru utkání. Zápas se odehrával za stálého děště pod řízením zkušeného fotbalového a futsalového sudí Ivo Uhlára ze Zlína. Diváci v Divnicích nakonec viděli šest branek a určitě se na tomto valašském derby nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelili hráči Petrůvky tři branky

Zápas probíhal na těžkém podmáčeném terénu, který více vyhovoval domácímu týmu. Tomu také vyšel úvod utkání, kdy Divničané zaskočili Petrovjany aktivní hrou a před brankou Halaxy to několikrát vřelo. První branka padla ve 22. minutě hry, kdy se trefila nová posila Divnic z TJ Sokol Nevšová Vlastik Marcaník. Hosté ihned vyrovnali, po brance Pavla Korvase. Petrůvka se uklidnila a poslal ji do vedení ve 30. minutě zkušený Luboš Kovařík. Domácí tým stále bojoval, ale zkušenější hosté přidali o osm minut později Juřicou třetí branku a zdálo se být rozhodnuto. Hosté odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením, i když i domácí celek si vytvořil několik velmi dobrých brankových příležitostí.

Domácí ve druhém dějství dokázali zápas ještě zdramatizovat

Ve druhém dějství už déšť ustal a obraz hry byl podobný tomu z úvodního poločasu. Domácí tým znovu začal velmi aktivně a hráči Petrůvky se měli co ohánět, aby v zápase neinkasovali. Divnice byly za svoji snahu odměněni po hodině hry, kdy kontaktní branku vstřelil domácí Mana. Hosté byli mírně zaskočeni vývojem zápasu, přeci jen očekávali v Divnicích jednodušší zápas, ale to se nekonalo. Divnice stále zlobily hostující obranu a chtěli dokonce i vyrovnat stav utkání. Rozuzlení a také vysvobození pro fotbalisty Petrůvky přišlo nakonec až v 87. minutě, kdy se trefil počtvrté hostující mikuš a upravil na konečných 2:4. Domácí předvedli snaživý výkon a nedali favoritu svoji kůži vůbec lacino. Diváci v Divnicích nakonec viděli šest branek a určitě se na tomto valašském derby nenudili.



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jaroslav Urbaník, hráč: Podali jsme proti favorizovanému soupeři velmi dobrý výkon a málem jsme se postarali o velké překvapení.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: V úvodu nás domácí zavřeli u naší šestnáctky z tohoto tlaku vytěžili vedoucí branku. Naštěstí se nám podařilo rychle kontrovat a to přineslo uklidnění. Kluci začali lépe kombinovat ve středu pole a do poločasu přidali další dvě branky. Obraz druhého poločas u byl v podstatě stejný. Naštěstí Lada Mikuš vstřelenou brankou na 4 :2 odmítl zdramatizování závěru utkání.



Sestavy


TJ Divnice
Š. Satin [-] - D. Grček [-] , F. Patka [-] , J. Mana [-] , J. Urbaník [-] - V. Marcaník [-] , V. Fusek [-] , P. Pešek [-] , M. Žalek [-] (56. D. Malaník [-] ) - P. Polách [-] (89. J. Urbaník [-] ) , D. Strnka [-] (75. M. Kliment [-] )

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Korvas [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-] - J. Pešek [-] , L. Kovařík [-] - O. Stach [-] , D. Stach [-] (46. L. Mikuš [-] ) , F. Hasík [-] (88. P. Šustek [-] ) , M. Juřica [-]

Hráči zápasu: V. Marcaník - J. Juřica , P. Korvas .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: UHLÁR Ivo - FOJTÍK Pavel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.