Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov v klobuckém derby vyzrál na Smolinu


0

Ve Smolině se v hrálo v upršené dubnové neděli úvodní jarní kolo IV. třídy skupiny C. Favoritem duelu byli hráči z nedalekého Mirošova, kteří jsou také jedním z aspirantů postupu. Hosté nenechali ve Smolině nikoho na pochybách a jeho kanonýři Rajznauer s Obadalem dotáhli svůj tým ke kýženému vítězství. V utkání padlo sedm branek, což se určitě muselo přítomným fanouškům líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel v již 6. minutě kanonýr Obadal

Očekávané klobucké derby se hrálo za nepříznivého počasí na hřišti ve Smolině a favoritem zde byl po právu hostující celek. Tomu sice nevyšla generálka na sezonu, když prohrál v Loučce vysoko 0:4, ale Mirošovu zde chybělo několik hráčů. Po dlouhé době se vrátil do jeho sestavy Marek Obadal a na výkonu především obranné čtveřice to bylo hned znát. První branku vstřelil již v 6. minutě hostující Pavel Obadal a poslal hosty do vedení. Domácí tým se pokoušel o nebezpečné kontry, ale ty obrana hostí s přehledem zachytávala. Druhá branka do sítě Smoliny padla po půlhodině hry, kdy se trefil kapitám Rajznauer. Tentýž hráč přidal ve 43. minutě třetí gól. Domácí nesložili zbraně a stačili ještě do půle zkorigovat na 1:3, do kabin ale odcházeli spokojenější mirošovští fotbalisté, kteří si vypracovali slibný náskok.

Hosté si svoji výhru už pohlídali

Druhý poločas přinesl snahu domácího týmu a zkorigování skore, hostující tým byl ale stále nebezpečnější a několika vyloženými šancemi pohrdl. Domácí tým ale neměl příliš sil na zvrat, dvojice Obadal - Rajznauer znamenala stálou hrozbu pro Ekartovu svatyni. Čtvrtá branka padla v 74. minutě, kdy se znovu trefil střelecky disponovaný Obadal. Stejně jako v první půli, dokázali domácí hráči na inkasovanou branku odpovědět a snížili na 2:4 Sucháčkem. Definitivní podobu výsledku dal v 81. minutě Rajznauer, který tak zkompletoval svůj hattrick v tomto utkání. Mirošov vyhrál v derby zaslouženě a v příštím kole přivítá na svém hřišti poslední celek tabulky z Divnic. Smolina hraje znovu domu, tentokrát zde zavítá lídr tabulky - SK Loučka.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Lukáš Bosák, hráč: Utkání bylo zcela jasně pod taktovkou hostů v čele s útočným duem Obadal - Rajznauer, kteří zápas jednoznačně ovládli, a tak i druhé derby v této sezoně opanoval Mirošov. My se pokusíme bodovat v příštím utkání s vedoucí Loučkou.

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Spoustu šancí jsme neproměnili, výsledek je naprosto zasloužený. Domácí si stejně jako na podzim nedokázali poradit s rychlonohým Pavlem Obadalem. Jsme rádi, že se na hřiště opět vrátil náš dlouholetý kapitán Marek Obadal, který svým přehledem a zkušenostmi řídil náš výkon z pozice stopera. Vstup do jara se nám tedy vydařil, ale spoustu těžkých zápasů máme před sebou.



Sestavy


TJ Smolina
M. Ekart [-] - L. Bosák [-] , M. Vaculín [-] , J. Liška [-] , J. Barcuch [-] , T. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , K. Bednář [-] (70. M. Červeň [-] ) , J. Barcuch [-] , J. Kudela [-] , P. Sucháček [-]

FC Start Mirošov
F. Šenkeřík [-] - P. Obadal [-] , P. Rajznauer [-] , R. Pacík [-] , P. Polách [-] (7. D. Andrýs [-] ) , A. Juráň [-] (70. D. Ház [-] ) , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , P. Holba [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-] (46. L. Strouhal [-] )

ŽK: 63. M. Vaculín - 65. R. Pacík .
Hráči zápasu: P. Sucháček - P. Obadal , P. Rajznauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RUMAN Josef - DRGA Michal (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.