2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka v domácím prostředí udolala rezervu Nedašova


Branky


0

V utkání označeném jako šlágr kola, přijela do Loučky rezerva Nedašova, která byla na podzim příjemným překvapením soutěže. Domácí tým má stále postupové ambice a proto chtěl v duelu s Nedašovem vyhrát. To se mu nakonec podařilo, když o osudu utkání rozhodla vlastní branka nedašovského hráče. Domácí tým si upevnil vedení v tabulce a v příštím kole se představí ve Smolině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení Andrýskem, hosté brankou do šatny srovnali

Na silně podmáčeném terénu se od začátku utkání hrál svižný fotbal. Lépe začali domácí, kteří se již v 9. minutě ujali vedení po individuální akci Andrýska, který se prosmýkl mezi dvěmi obránci a střelou z úhlu překvapil Švacha v brance Nedašova. V 15. minutě mohlo být vyrovnáno, když se Jaroslav Fojtík prosadil přes tři domácí obránce a gólman Janků musel vytáhnout superzákrok a udržel domácím jednobrankové vedení. Ve 20. minutě kopal domácí Kozubík rohový kop a Andrýsek šikovnou střelou orazítkoval břevno brány hostů. Zbytek poločasu byl v režii Nedašova, který kopal několik rohových kopů a standartních situací. Ujala se až ta poslední a to ve 45. minutě, kdy Jiří Fojtík střelou z trestného kopu z 25- ti metrů nachytal brankáře domácích a do šaten se odcházelo za nerozhodnutého stavu.

 

Zápas rozhodla vlastní branka nedašovského Holby

Ve druhé půli tempo hry mírně opadlo. Domácí pozorně bránili a hrozili zejména z brejků. Hosté mohli jít do vedení v 55. minutě,  kdy nedokázali při obrovském závaru ve vápně domácích protlačit míč do sítě. V 60. minutě přišel rozhodující okamžik utkání. Brázda se vrhl do pokutového území hostů a dožadoval se pokutového kopu. Rozhodčí však situaci posoudil jinak a nechal hrát dále. Hosté se začali dožadovat u rozhodčího žlutou kartu pro domácího hráče a přestali hrát, čeho využil Brázda k opětovnému centru do vápna na Šůstka, který stříleným centrem trefil hostujícího Hrnčiříka a ten si míč srazil do vlastní brány. Poslední půlhodina už moc vzrušení nepřinesla. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale pozorný Janků v bráně domácích si bez větších problémů se střelami Nedašova poradili. Pojistku mohl v 88. minutě přidat střídající Zdeněk Machů, ale jeho střela jen o vlásek minula hostující svatyni. Vítězství Loučky bylo šťastné a nedašovská rezerva byla místy fotbalovější, ale své šance nedokázali využít. Proto se mohli domácí po závěrečném hvizdu rozhodčího Lekeše, který odřídil utkání velmi dobře, radovat ze zisku důležitých tří bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzy jsme vedli. Nedašov nás do poločasu začal přehrávat a vytvořil si mírný tlak, z kterého také vyrovnal. Druhý poločas byl vyrovnaný a my jsme byli o kousek šťastnějším týmem a vyhráli jsme vlastním gólem. Celý tým Loučky zaslouží pochvalu za bojovnost a odhodlání vyhrát.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, kapitán: Zápas se odehrával na těžkém a podmáčeném terénu, v několika místech stála na hřišti voda. Úvod patřil domácím, kdy domácí Andrýsek ve snaze centrovat, překvapil všechny přítomné a míč skončil na přední tyči 1-0. Loučka zahrozila ještě jednou nastřeleným břevnem, ale to bylo z její strany vše. Nedašov byl poté aktivnější a získal na hřišti převahu, ale bohužel branka nepřicházela. Jednou domácí vykopávali míč z brankové čáry, poté zasáhl reflexivně brankář proti sólu Jar.Fojtíka. Z množství standartních situací Nedašova vyšel až ve 45.minutě přímý kop kapitána Jiřího Fojtíka 1-1. Druhou půli pokračoval Nedašov ve zdolávání soupeřovi branky, ale bohužel z první akce domácích si v 60.minutě srazil nešťastně Hrnčiřík centr do vlastní branky. Přestože měl Nedašov převahu a několik nadějných šancí, tak se mu vyrovnat nepodařilo. Zápas se hrál poměrně v nervózním duchu, kdy mladý rozhodčí Lekeš zbytečně hru na těžkém terénu pustil a chvílemi se mu vymykal z rukou. Vše se nakonec obešlo bez červených karet. Porážku snad odčiníme příští týden v Bohuslavicích.



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] (75. S. Struhař [-] ) , J. Šůstek [-] , V. Frýželka [-] - M. Hlavička [-] , D. Machů [-] , R. Kozubík [-] , M. Andrýsek [-] - M. Maliňák [-] (60. Z. Machů [-] ) , M. Mikulka [-] -

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - P. Káňa [-] (60. P. Vaculík [-] ) , D. Novák [-] , J. Fojtík [-] , J. Fojtík [-] , M. Kolínek [-] , Z. Hrnčiřík [-] , R. Fojtík [-] , M. Novák [-] , D. Novák [-] , V. Holba [-]

ŽK: 55. D. Machů , 80. J. Šůstek - 25. J. Fojtík , 50. P. Káňa .
Hráči zápasu: T. Brázda , M. Andrýsek - J. Fojtík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - LYSÁK Radek (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.