0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

11.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Loučka zvládla těžký duel ve Smolině na výbornou


Branky


0

Do Smoliny zavítala v nedělním odpoledni Loučka, která zatím vede tabulku IV. třídy skupiny C. Domácí Smolina ale chtělu lídru tabulky zkomplikovat cestu za třemi body, což se jí také málem podařilo. Hosté šli do vedení v 18. minutě zkušeným Brázdou. Domácí Smolina dlouho držela vcelku příznivý stav a snažila se o vyrovnání. Její snahu o dobrý výsledkem však utnul po hodině hry hostující Machů a závěr utkání si už hosté pohlídali a i nadále vévodí tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku dal v 18. minutě zkušený Brázda

Za ideálního fotbalového počasí, na pěkné hrací ploše se od začátku utkání hrál svižný fotbal. Hosté drželi míč více na svých kopačkách a domácí spoléhali na rychlé brejky. První vážnější šanci si domácí připravili v 10.min kdy osamocený Sucháček z malého vápna přestřelil hostující bránu. V 18.min přišel na druhé straně první gólový okamžik utkání. Andrýsek obešel na okraji velkého vápna domácího obránce, který zatáhl za záchranou brzdu a jen pomocí faulu ho zastavil. Z následného přímého kopu, z velkého úhlu, Brázda prostřeli vše co mu stálo v cestě, až se míč zastavil v síti. Na této brance má obrovský podíl Mikulka, který výborně zaclonil domácímu brankáři Krahulcovi. Domácí se snažili o vyrovnání, ale většinou měli vychýlenou mušku. Domácí obranu nejvíce prověřoval Dominik Machů, který dělal Smolině obrovské problémy, ale ani z jeho šancí branky nepadly. Do kabin tak odcházela spokojenější Loučka.

 

Výhru hostí pojistil po hodině hry Machů

Do druhého poločasu vstoupila Loučka hodně vlažně a hned ve 46.min mohla inkasovat, ale Vaculín zakončil z hranice velkého vápna velmi slabě a Janků si se střelou v klidu poradil. Loučka se dostala pod tlak domácích, kteří kopali několik rohových kopů, ale ani jeden nedokázali přetavit ve vyrovnávající branku a je nutno říci, že hlavičky Kudely a Vaculína po brankách doslova volaly. Když se zdálo, že domácí už musí vyrovnat zahrála obrana domácích malou domů na brankáře Krahulce. Přihrávka byla však krátká a Dominik Machů byl u míče dříve než domácí brankář. Nekompromisně tuto chybu potrestal střelou podél brankáře a navýšil skóre na 2:0 pro Loučku. Domácí zbraně nesložili a dále dobývali hostující bránu, ale brankář Janků byl vždy proti a výbornými zákroky dával Loučce jistotu. Největší šanci spálil v 80.min domácí Barcuch, ale sám před prázdnou brankou trestuhodně přestřelil z hranice malého vápna. Z protiútoku se dostal do brejku Kozubík, ale jeho střela bránu domácích minula. Utkání se už jen dohrávalo a Loučka si závěr utkání už pohlídala. Je nutno napsat, že se utkání odehrálo ve velmi přátelském duchu bez ostřejších zákroků. Utkání s přehledem odřídil rozhodčí Houžvička, který přispěl k bezproblémovému utkání.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: V úvodu utkání dobře hrající Smolina hosty z Loučky překvapila, ale z vyložené šance se neprosadila.Hosté pak převzali taktovku a po vstřelené brance v klidu dohráli poločas. Ve druhé půlce se domácí dostali do územní převahy,ale hosté po nepovedené malé domů zvýšili na 2:0. Smolina se nevzdala a sérií rohů a standartních situací zvýšila tlak,ale i z velkých šancí se proti dobře chytajícímu golmanovi Loučky branku nakonec neprosadila. Loučka si tím pádem odvezla důležitou výhru v boji o postup a Smolina se pokusí získat první jarní body na půdě Divnic.

SK Loučka
Tomáš Brázda, kapitán: Do utkání jsme vstoupili dobře a šli jsme do vedení. Druhý poločas nás Smolina zatlačila, ale branku jsme v jejím největším tlaku vstřelili my. Vítězství ze Smoliny je velmi cenné a pro nás důležité. Utkání by asi více slušela remíza, ale nás výbornými zákroky držel brankář Janků.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - L. Bosák [-] , M. Vaculín [-] , M. Pykal [-] , J. Barcuch [-] (45. J. Liška [-] ) , T. Sucháček [-] (66. P. Kolaja [-] ) , J. Sucháček [-] , K. Bednář [-] (58. M. Ekart [-] ) , J. Barcuch [-] , J. Kudela [-] , P. Sucháček [-]

SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , J. Šůstek [-] , K. Januška [-] - J. Chytil [-] , V. Svozil [-] , R. Kozubík [-] , M. Andrýsek [-] - D. Machů [-] , M. Mikulka [-] (78. V. Křápek [-] )

ŽK: 13. M. Vaculín , 26. M. Pykal , 40. K. Bednář , 60. J. Kudela - 27. D. Janků , 64. M. Mikulka .
Hráči zápasu: M. Vaculín - D. Janků , D. Machů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - DRGA Michal (N), BARTOŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.