2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoký Chlumec prodloužil sérii bez výhry, v Hraštici padl 2:0


Branky


0

Téměř přesně půl roku uplynulo od poslední výhry Vysokého Chlumce a jeho série zápasů bez vítězství se po porážce v Malé Hraštici protáhla už na 8 zápasů. Hosté sice tentokrát předvedli zlepšený výkon, ale opět doplatili na nproměňování šancí a branku vstřelit nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Zápas v Malé Hraštici začal v podzimním počasí ,ale na výkonu obou mužstev to nebylo znát. První poločas se hrál pohledný fotbal na obě strany, a vůbec nebylo znát, že hosté jsou beznadějně posledním týmem soutěže. Pěkné akce byly vidět na obou stranách, ale brankáři vždy stáli na svých místech a za svá záda nepustili ani jednu střelu, proto byl poločasový výledek 0:0.

Změny v sestavě uškodily chlumeckým fotbalistům

Do druhé pule,museli hosté sáhnout ke změnám v týmu,což se projevilo hned ve 46.minutě, kdy se střední záložníci nedomluvili s obranou a nechali vystřelit domácího hráče Jana Vitáska, který prostřelil hostujícího gólmana Antonína Tesaře. V tuto chvili měli domácí více ze hry, ale hosté měli několik šancí k vyrovnání a mohli i pomýšlet na body, ale opět, jak už bývá u  chlumeckých zvykem, nedali vyložené šance, které se prostě musí dávat. Trest proto na sebe nenechal dlouho čekat, domácí zahrávali roh po němž se parádně trefil domácí hráč Patrik Sabon. Tlak hostujícich hráčů v posledních minutách byl znatelny, ale bez gólového efektu. Vysoký Chlumec tak i přes dobrý výkon nedokázal zvítězit už v osmém utkání po sobě a „pojistil“ si tak poslední místo v tabulce, kde mu navíc utekla na jaře dobře hrající Krásná Hora, na kterou chlumečtí momentálně ztrácejí čtyři body.



Ohlasy k zápasu



„Dnes jsme odehráli dobrý zápas s kvalitním soupeřem. V poločase jsem musel sáhnout ke změně,kdy musel odjet Hlaváček,tím se rozpadla herní souhra z prvního poločasu, která se projevila hned na začátku druhé půle, kdy jsme zbytečně inkasovali. Část viny beru i na sebe, když jsem necitelně sáhnul do stoperské dvojice, ale přesto jsme měli veliké šance na vyrovnání. Pochvalu zaslouží Tonda Tesař, tentokrát se vrátil do starých kolejí a spoustu toho pochytal. S Malou Hraštici to byl vyrovnaný souboj, projevila se kvalita domácího týmu, kdy za něj nastoupilo 5 borců, kteří odehráli sobotní zápas v okresním přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves B
Z. Dudič [-] - P. Knejzlík [-] , J. Vitásek [-] (80. A. Blížil [-] ) , M. Stupal [-] (80. J. Listík [-] ) , L. Černý [-] , L. Vaňha [-] , M. Holobrada [-] , P. Sabon [-] , L. Listík [-] , R. Sojka [-] , O. Měchura [-]

SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - R. Šťovíček [-] , M. Baloun [-] (46. V. Pech [-] ) , J. Laštovička [-] (46. J. Pilař [-] ) , Š. Kiš [-] - J. Kiš [-] , P. Hudák [-] , L. Hlaváček [-] , J. Čejda [-] - P. Hanák [-] , L. Chlasták [-] (63. S. Havel [-] )

ŽK: 22. R. Sojka - 69. P. Hanák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hruška Petr - SOUČEK Tomáš, ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.