Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky bodoval


Branky


0

     Poslední tým v tabulce Jiskra Aš B - Krásná přivítala na svém hřišti lídra tabulky FC Cheb B. Po vyrovnaném prvním poločasu nakonec zvítězil Cheb. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu za krásného počasí nastoupila obě mužstva v plné síle. Domácí hráči, ačkoliv jsou poslední v tabulce, se do lídra pustili s vervou a již v 6. a v 8. min. nasázel do branky gólmana z Chebu Vladimíra Jíši domácí hráč Krasimir Ivanov dva góly. Stav utkání po 8.minutách byl 2:0 pro domácí. Chebáci byli tímto zřejmě mírně zaskočeni, ale domácím to vrátili již ve 14. a 15.min., kdy se do branky domácího gólmana Patrika Rady trefil Michal Kočka také dvěma góly. Rázem byl stav utkání 2:2.  Hráči FC Cheb ve svém usilí nepolevili a ve 31.min. se k míči dostal kapitán Chebu Stanislav Dlouhý a strhnul vedení svého týmu na svoji stranu. Domácí hráči však zvýšili před přestávkou svou aktivitu a svým třetím zásahem ve 44.min. se blýskl Krasimir Ivanov. Do konce poločasu se již nic nestalo. 

     Do druhého poločasu obě trenéři vystřídali pár hráčů a hostující hráči začali do domácí obrany hodně bušit. Jak domácí, tak i hosté si vytvořili několik šancí, ale tím šťastnějším týmem, který střelil další gól byl FC Cheb.  V 60.min. překonal domácího brankáře Julius Pavlík. Stav utkání 3:4. Hostující hráči měli po tomto střeleném gólu mírně navrh a svůj další gól střelili v 77.min. Střelcem za hosty byl opět Michal Kočka, který stejně jako Krasimir Ivanov střelil v tomto utkání hattrick. Stav utkání byl 3:5. Další branka již nepadla a tímto výsledkem utkání skončilo. Hlavní rozhodčí Miroslav Buzna udělil pouze jednu žlutou kartu na straně domácího týmu. 



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
P. Rada [-] - M. Bořil [-] , J. Matějka [-] , J. Potůček [-] , K. Ivanov [-] , J. Bránický [-] (46. J. Bubla [-] ) , J. Petrášek [-] (63. L. Sládeček [-] ) , F. Koubek [-] , F. Šulák [-] , R. Švec [-] , D. Mazny [-]

FC Cheb B
V. Jíša [-] - V. Apoštol [-] (46. J. Kacsmár [-] ) , M. Falár [-] (46. L. Stejskal [-] ) , S. Dlouhý [-] , R. Nováček [-] - P. Lungu [-] , J. Pavlík [-] , M. Finke [-] , M. Kočka [-] - M. Kočka [-] , M. Trampusch [-]

ŽK: 63. F. Koubek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Buzna Miroslav - BOHUTINSKÝ Jiří (N), PRŮCHA Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.