Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:00

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit utkání potvrdil výhrou svoje postavení v tabulce


Branky


42. P. Pícl , 50. P. Pícl , 70. P. Pícl - 13. M. Kočka , 17. M. Kočka , 22. V. Baumruk , 44. V. Baumruk , 77. P. Lungu
0

     Sokol Stará Voda na vypůjčeném hřišti ve Třech Sekerách hostila tým FC Cheb B. I přes celkem vyrovnané utkání nakonec zvítězil tým z Chebu, který potvrdil svoji jarní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu oba trenéři postavili to nejlepší, co měli k dispozici. Do začátku zápasu vlétli lépe hosté, kteří to potvrdili již ve 13.min., kdy se za hosty trefil Michal Kočka a otevřel tak skóre utkání. Domácí se snažili rychle vyrovnat, ale to se jim zatím nedařilo. Zato hosté zvýšili skóre již v 17.min., kdy se na listinu střelců zapsal opět Michal Kočka. Stav utkání 0:2. Domácí měli několik gólových šancí, ale překonat hostujícího gólmana Vladimíra Jíšu se jim nepodařilo. Hosté byli v laufu, což potvrdili ve 22.min. po zdárné akci Václava Baumruka. Chebáci již vedli 0:3. Domácí se snažili střelit nějakou branku, ale to se jim zatím nedařilo. Trefu, kterou si zapsali, padla ve 42.min., kterou zaznamenal za domácí Pavel Pícl a snížil skóre utkání na 1:3. Hosté si však chtěli svůj náskok potvrdit a ve 44.min. opět skórovali po střele Václava Baumruka. Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo a hlavní rozhodčí Jindřich Lhotka poslal po 45.minutách obě mužstva do kabin za stavu 1:4. 

     Začátek druhého poločasu byl v režii domácích, kteří útočili na hostujícího gólmana. Útoky přinesly svoje ovoce a to v 50.min., kdy se se trefil opět Pavel Pícl. Stav utkání 2:4. Starovodští chytili druhý dech a snažili se dostat přes obranu hostů a vsítit míč do brány hostujícího brankáře. Hosté nějakou dobu odolávali, ale střelec Pavel Pícl, který se v tomto zápase blýsknul hattrickem střelil míč do hostující brány v 70.min. Chebáci se zřejmě zalekli vyrovnání a tak si svoji výhru pojistili v 77.min. dalším gólem. Šťastným střelcem za hosty byl Petr Lungu. Stav utkání 3:5. Do konce druhého poločasu měli ještě obě mužstva několik gólových šancí, ale kýžená branka do žádné sítě nespadla. Stav utkání skončil 3:5 pro hosty z Chebu, kteří si připsali tři body v posledním utkání této sezóny. Hlavní rozhodčí Jindřich Lhotka udělil za celý zápas na straně domácích jednu žlutou kartu a na straně hostů čtyři žluté karty.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Voda
Dušan Gujda ( trenér): " Posledni zápas s FC se nám nepoved, první půlku jsme zaspali, ale druhou jsme byli lepším týmem . Škoda, že rozhodčí nepískal jak měl. Dost sporných situací . Ale s klukama jsem spokejený."

FC Cheb B
Libor Stejskal ( hráč): " Náš tým hrál co potřeboval a máme tři body za poslední zápas, což je výborné. Těšíme se na novou sezónu."



Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
V. Procházka [-] - P. Krofta [-] , O. Buček [-] , P. Řehák [-] - J. Richter [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] , T. Hradský [-] (46. V. Harvan [-] ) , V. Dubina [-] - L. Vondruška [-] , P. Pícl [-]

FC Cheb B
V. Jíša [-] - S. Dlouhý [-] - P. Lungu [-] , J. Kacsmár [-] (46. J. Vondrášek ml. [-] ) , M. Finke [-] , D. Hrabě [-] , J. Pavlík [-] , M. Kočka [-] - M. Trampusch [-] (79. L. Stejskal [-] ) , M. Kočka [-] , V. Baumruk [-] -

Počet diváků: 8. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ĎUGEL Pavol, FURIŠ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.