3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 14:00

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas sezóny v Trstěnicích se dočkal penaltového rozstřelu


Branky


49. P. Nečas , 74. L. Radil , 85. R. Kojma - 21. P. Šimice , 48. T. Černík , 53. P. Choma
0

     Rozvoj Trstěnice B přivítal hosty z TJ Lokomotiy Mariánské Lázně. Očekávalo se vyrovnané utkání, které skončilo po 90.minutách nerozhodně a tak přišel na řadu penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu postavili oba trenéři to nejlepší, co měli k dispozici. Bohužel ani na jedné lavičce neměli moc hráčů ke střídání. Prvních několik minut se neslo v duchu oťukávání se obou týmů. Obě mužstva si vytvořila několik gólových šancí, ale kýženého gólu se nedočkali. To se změnilo ve 21.min., kdy se po zdárné akci do sítě domácího gólmana Standy Staňka trefil za hosty Pavel Šimice a otevřel tak skóre zápasu.  Do konce prvního poločasu ještě zbývalo dost času, ale i přesto, že si obě mužstva vytvořila několik šancí, další branka do sítě gólmanů nepadla. Po 45.minutách hlavní rozhodčí Josef Hlavatý odpískal konec prvního poločasu a poslal obě mužstva do kabin. 

     Druhý poločas začal o něco lépe než první pro oba týmy. Gólová střelba začala již ve 48.min., kdy se na listinu střelců za hosty z Mariánek dostal Tomáš Černík a zvýšil skóre na 0:2. Domácí se do toho také obuli a ve 49.min. domácí Petr Nečas překonal hostujícího brankáře Jana Martínka a snížil stav utkání na 1:2. Hosté si chtěli svůj náskok pojistit a dělali pro to maximum. Jejich snažení se vyplatilo a to hned v 53.min., kdy zvýšil skóre na 1:3 Pavel Choma. Již se zdálo, že hosté z Mariánek budou mít tři body v kapse, ale domácí Trstěnice byli proti. Do konce druhého poločasu bravůrně ubránili svého gólmana a ještě dokázali stav utkání vyrovnat. A to v 74.min., kdy se na listinu střelců za domácí zapsal Lukáš Radil, který snížil stav utkání na 2:3 a vyrovnávací branka na 3:3 padla z kopačky v 85.min. Rudolfa Kojmy. Do konce druhého poločasu již žádná branka nepadla a po odpískání 90.minut byl nařízen penaltový rozstřel. Hrálo se férové utkání a hlavní rozhodčí Josef Hlavatý nemusel udělit žádný trest. 

Penaltový rozstřel zvládli lépe hosté

     Po základní hrací době, kdy stav utkání skončil nerozhodně 3:3 byl nařízen penaltový rozstřel. Ten lépe vyšel pro hosty z Lokomotivy Mariánské Lázně, kdy hráči proměnili 5 z 5 kopů. Domácí Trstěnice B proměnili pouze 4 z 5 kopů. 



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
S. Staněk [-] - J. Švajgl [-] , D. Klečka [-] , K. König [-] , D. Vorel [-] , R. Kojma [-] , J. Dráb [-] , T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , Z. Hušek [-] , L. Radil [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Martínek [-] - J. Bednár [-] (67. S. Martin [-] ) , M. Schwertschal [-] , V. Tišer [-] , T. Černík [-] , M. Průcha [-] (60. M. Špička [-] ) , A. Paur [-] , P. Šimice [-] , P. Choma [-] , O. Kretschmer [-] , D. Žižka [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKA Jindřich, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.