Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky rozstřílely Velkou Hleďsebi rozdílem třídy


Branky


0

      Mariánské Lázně neponechaly nic náhodě a vyhrály rozdílem třídy nad Sokolem Velká Hleďsebe vysokým rozdílem  10:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný první poločas pro domácí celek

     Do prvního poločasu tohoto derby nastoupili domácí hráči v dobře poskládané sestavě proti hostům z Velké Hleďsebe. Očekával se celkem vyrovnaný souboj, ale domácí tým již plně úřadoval v 10. min.. Po zdařilé akci se k míči dostal vytáhlý útočník Petr Ceplecha a svým prvním gólem otevřel skóre utkání na 1:0. Domácí hráči byli jednoznačněnlepším týmem a jejich brejkové akci měli proti slabé obraně hostů silný účinek. V 15. min. dostal pěknou přihrávku Míša Schwertschal a překonal hostujícího brankáře Honzu Pechera. Stav byl již 2:0 pro Lokotku. Domácí hráči byli velmi nabuzení a celkovou hru zcela ovladli. Hostující hráči z Velké Hleďsebe neměli žádnou šanci proti útokům ze strany domácích hráčů. Stav utkání se opět změnil ve 20. min., kdy se k míči dostal opět Petr Ceplecha a dalším zásahem zavěsil do sítě hostujícího brankáře. Již to bylo 3:0. Domácí však ve své činnosti nepolevili a dobře hrající Marek Fára ve 35. min. opět zvýšil skóre domácích na 4:0. Vlažný tým snížil po jedné vydařené akci ve 40. min. na 4:1 po střeleckém zásahu Lukáše Kutila. To bylo však ze strany hostů do prvního poločasu vše. Domácí neřekli posldní slovo a starý harcovník Marek Fára ve 41. min. navýšil brankové skóre domácích na pěkných 5:1.

takto také skončil první poločas, ve kterém hlavní rozhodčí Pavol Ďugel neudělil žádný karetní trest.

Domácí hráči jednoznačně přestříleli hosty z Hleďsebe

     Do druhé půle domácí nastoupili ve stejné sestavě a pouze hostů udělali dvě změny. Toto jim však nebylo nic platné a dalšího gólu se domácí diváci dočkali již ve 46. min. po střele Pavla Šimici.  Tento hráč se první střelou dostal asi do brankové agónie a v 55. min a v 65. min. se opět zapsal do listiny střelců. To už z hostujícím týmem vypadalo opravdu špatně. Ale poslední slovo měli zase domácí hráči Lokotky. v 70. min. se k míči po krásném pasu dostal opět dobře hrající hráč Petr Ceplecha a navýšil brankový příděl na 9:1.Hosé byli již velmi bezradní a vůbec se neprosadili přes domácí obranu. Měli sice pár náznaků akcí, ale pozorná obrana Lokotky jim nic nedovolila.  Aby toho nebylo však málo, tak poslední tečku a brankovou trefu zařídil opět domácí hráč  Tomáš Votava. Po opět vydařené kombinaci, byl stav rázem již 10:1 pro Lokotku. Hostující gólman si musel připadat jak na pouťové střelnici.

Domácí tým jednoznačně přehrál v tomto derby svého rivala z Velké Hleďsebe a připsal si další tři body do tabulky soutěže.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Martínek [-] - A. Paur [-] , O. Kretschmer [-] , T. Černík [-] (80. P. Šimice [-] ) , D. Žižka [-] - M. Fára [-] , P. Šimice [-] , M. Průcha [-] , T. Votava [-] - P. Ceplecha [-] , M. Schwertschal [-] -

TJ Sokol Velká Hleďsebe
J. Pecher [-] (46. M. Hojda [-] ) - J. Šanda [-] , M. Vrána [-] , V. Vránek [-] , M. Švarc [-] , O. Charvát [-] , L. Kutil [-] , D. Kutil [-] , J. Šlechta [-] , P. Špalek [-] , A. Novák [-] (46. M. Vítek [-] )

Počet diváků: 33. Rozhodčí: Ďugel Pavol - ŠUMA Jakub, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.