Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka opět vyhrála nad svým soupeřem


Branky


18. V. Onduška , 24. F. Čihák , 30. F. Čihák , 48. D. Šmat , 86. D. Šmat , 89. D. Šmat , 90. V. Melničuk - 16. L. Vondruška , 28. V. Procházka , 41. P. Pícl , 78. R. Pecher (p.)
0

      Hráči Křižovatky vyhráli na svém hřišti nad Sokolem Stará Voda rozdílem třech branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas, byl střelecky vyrovnaný z obou stran

      Za ideálního fotbalového počasí přivítali domácí hráči Křižovatky hosty ze Staré Vody. První minuty  patřili hráčům Sokola Staré Vody, kteří se trefili do sítě domácího brankáře Jiřího Dašeka,  již v 16. min.. Úspěšným střelcem za Sokol, byl Láďa Vondruška.  Domácí hráči,  však po inkasované brance zvedli hlavy a aktivně se snažili o střelení branky. Toto se jim podařilo po hezké akci, kdy na konci stál Valent Onduška a srovnal skóre v 18. min. na 1:1. Po této vyrovnávací brance se na domácím hřišti rozpoutala hotové brankové šélenství.        Domácí se zmocnili ve 24. min. míče, tento zatáhli k vápnu hostů a střelou Franty Čiháka se ujali vedení 2:1. Hosté se však s tímto nesmířili a skóre srovnali zhruba ve 28. min. střelou Vojtěcha Procházky.

Domácí hráči na to odpověděli opět za malou chvilku a ve 30. min. se ujali vedení 3:2 po brankové trefě Franty Čiháka. Stav utkání, byl rázem nakloněn na straně domácích hráčů. Už se zdálo, že se do konce první půle nic nezmění, ale ve 41. min. byl proti hostující  Pavel Pícl, který opět vyrovnal. Rázem to bylo 3:3. Po tomto střeleném gólu se opravdu už do konce prvního poločasu nic neudálo a obě mužstva se rozcházela smírně.

Druhý poločas vyzněl lépe pro domácí hráče

     Do druhého poločasu oba trenéři sáhli po jednom střídání. Tím lepším týmem byl domácí celek, který po zdařilé kombinaci střelil ve 48. min. gól. Stav utkání byl 4:3. Střelcem za domácí hráče, byl David Šmat. Zhruba 20. minut se obě mužstva sice snažila střelit nějaký ten gól, ale zatím bez odezvy. Domácí hráči však mírně polevili a v 78. min. je za toto potrestal hostující Roman Pecher, který se trefil z nařízené penalty za záda domácího brankáře Jirky Dašeka. Rázem to bylo srovnáno na 4:4.Tento gól byl však poslední, který zapadnul za záda domácího brankáře. Za to domácí hráči ožili, zvýšili svoji aktivitu a již v 86. a 89. min se opět prosadil David Šmat , který posunul skóre svého týmu na 6:4. V Samotném závěru se ještě trefil v 90. min. Vláďa Melničuk. Stav byl konečných 7:4.

Domácí hráči po 90. minutách mohli slavit svoje další vyhrané utkání. Hosté, kteří byli rovnoceným partnerem odcházeli ze hřiště v mírně rozladěné náladě, byť byli vyrovnaným soupeřem. 



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - J. Sova [-] , V. Onduška [-] , V. Melničuk [-] , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , P. Chýle [-] , F. Čihák [-] , J. Šollar [-] (46. D. Šmat [-] ) , J. Smrček [-] , D. Srp [-]

TJ Sokol Stará Voda
P. Schlosser [-] - J. Richter [-] (46. M. Franek [-] ) , O. Buček [-] , M. Buchta [-] - L. Vondruška [-] , R. Pecher [-] , P. Krofta [-] , V. Procházka [-] , T. Hradský [-] , V. Dubina [-] - P. Pícl [-] -

ŽK: 55. P. Chýle , 89. D. Šmat , 90. V. Melničuk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - CHÝLE Pavel (N), KUNA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.