1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá na domácím hřišti ztratila tři body


Branky


77. R. Mydloch - 65. F. Fuxa , 82. J. Vališ
0

    Sokol Teplá na svém domácím hřišti přivítal první tým v tabulce Jiskru Hazlov a v závěru utkání ztratil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas utkání

     Na svém velkém hřišti přivítal Sokol Teplá první celek v tabulce Jiskru Hazlov. Očekával se vyrovnaná zápas. V prvním poločase nastoupili jak domácí hráči, tak i soupeř v dobře složených sestavách. Trenéři obou celků měli poměrně dobrý výběrsvých hráčů. Začátek poločasu byl mírně oťukávací, ale obrana domácích musela řešit více situací než soupeřova. Oba týmy si sice vypracovaly řadu slibných šancí, ale ani jeden tým se kýženého gólu nedočkal.

Hlavní rozhodčí Jindřich Lhotka po 45. min ukončil vyrovnaný první poločas. Pěkná návštěva 60-ti diváků na stadionu v Teplé se mohla těšit na druhé dějství tohoto duelu.

Druhý poločas vyzněl gólově pro Jiskru

     Do druhé půlky oba trenéři ponechali stejné hráče na hřišti a průběh se vyvájel stejně jako celý první poločas. Hosté postupem času však mírně byli lepším týmem, kdy tuto svoji snahu korunovali v 65. min. po zdařilé kombinaci prvním gólem do sítě domácího brankáře Michala Bydžovského. Úspěšným střelcem byl hostující útočník  Filip Fuxa. Po tomto inkasovaném gólu se domácí hráči nevzdali a skóre utkání srovnali v 77. min.  trefou obránce  Rudy  Mydlocha. Stav utkání byl tedy 1:1 a obě mužstva začly od začátku. Šance po střelení vyrovnávací branky byly na obou stranách , ale nikomu z hráčů se zatím nepodařilo střelit branku. Již se zdálo, že stav utkání bude nerozhodný, ale hosté ještě vrchli ke konci všechny síly do ofenzivy a v 82. min. se k míči dostal po pěkné kombinaci Jan Vališ a upravil svým zásahem  stav utkání  na 1:2.  Mírně rozladěné domácí mužstvo již na toto nedokázalo střelecky zareagovat a hosté se po 90. minutách radovali ze svého vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá
Petr Dvořák ( obránce): " Myslím si, že utkání bylo vyrovnané v prvním poločase .Potom ve druhém poločase nás soupeř více tlačil. Soupeř ke konci střelil vítězný gól a to rozhodlo o výsledku celého utkání."




Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - P. Švábek [-] , P. Dvořák [-] , R. Mydloch [-] , S. Čáp [-] - S. Mydloch [-] , J. Bartoška [-] , R. Kozic [-] , R. Novák [-] , R. Fišer [-] - L. Pavlík [-] -

FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - J. Šole [-] , J. Vališ [-] - M. Tuček [-] , L. Metlický [-] , P. Fuxa [-] - F. Fuxa [-] , M. Jurky [-] - T. Bína [-] , M. Čadek [-] , J. Martinovský [-]

ŽK: 62. L. Fuxa , 78. P. Fuxa , 82. J. Martinovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - VOKÁČ Jaroslav (N), REPČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.