Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hazlov deklasoval Luby


Branky


10. F. Fuxa , 18. M. Jurky , 19. F. Fuxa , 30. M. Jurky , 60. M. Jurky , 70. L. Metlický - 17. M. Hnilica , 80. A. Bozgan
0

     Domácí tým Jiskra Hazlov rozstřílela hosty z Lubů vysokým poměrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu nastoupili obě mužstva v plné síle a s odhodláním zvítězit. Již v 10.min. padla první branka, kterou střelil za domácí dobře hrající Filip Fuxa.

Hosté se tohoto gólu nazalekli a v 17.min. vyrovnali skóre na 1:1 po střeleném gólu Miroslava Hnilici. Po této brance začala na hřišti střelnice, kdy hned v 18.min. zvýšil skóre na 2:1 pro domácí hráč Martin Jurky.  Hráči Lubů byli zřejmě zaskočeni, neboť v 19.min. inkasovali další gól a to opět z nohy Filipa Fuxi. Gólová střelba se na několik minut uklidnila, ale domácí Jiskra měla několik šancí, kterou nakonec proměnil v 30.min., kdy se k míči dostal opět Martin Jurky. Stav utkání již 4:1.

Do konce prního poločasu již žádná branka nepadla a hlavní rozhodčí Filip Štěřík odváděl obě mužstva do kabin a na žádné straně neudělil žádnou kartu.

      Druhý poločas měli navrh domácí hráči, kteří byli lepší na balónu  a vytvořili se řadu šancí. Další gólový přísun se odehrál v 60. min., kdy se k míči dostal Martin Jurky a navýšil skóre utkání na 5:1. Domácí hráči ve všech směrech přehrávali hosty a po zdařilé akci opět střelili další gól v 70. min.. Šťastným střelcem za domácí hráče byl, Tomáš Metlický. Stav utkání byl pro domácí 6:1. Obraz hry byl plně v rukou resp. v nohou domácích. Hráči domácího týmu si sice vytvořili další šance, ale hostujícího brankáře Jirku Šulcka již nepřekonali. Hosté se  mírně snažili o snížení skóre, které se jim podařilo mírně snížit. Po jejich akci v 80. min. se jim tot podařilo a stav snížili střelou Valentýna Bozgana na 6:2. Do konce utkání již další branky nepadly a domácí tým si jednoznačně připsal další tři body do tabulky této soutěže.

Utkání dobře odpískal rozhodčí Filip Štěřík, který neudělil žádný karetní trest.

 

 



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - J. Vališ [-] , J. Martinovský [-] , J. Šole [-] (70. M. Repčík [-] ) , D. Kojan [-] - M. Mikeš [-] (33. P. Fuxa [-] ) , M. Tuček [-] , L. Metlický [-] - F. Fuxa [-] , M. Kamenický [-] , M. Jurky [-] -

TJ Strunal Luby
J. Šulcek [-] - P. Held [-] , A. Mlčoch [-] , J. Kasika [-] , L. Fara [-] , V. Johan [-] , P. Syroha [-] , A. Bozgan [-] , L. Odlas [-] , M. Hnilica [-] , L. Balhar [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - KORCH Pavel (N), BUZNA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.