Vyrovnané utkání lídra tabulky s posledním týmem


Branky


22. J. Starsiak , 33. J. Starsiak , 60. J. Dorotovič (p.) , 89. D. Dorotovič - 24. A. Král , 26. Z. Král , 83. Z. Král
0

      Jeden z lídrů Jtabulky v této soutěži Jiskra Hranice  přivítala na svém domácím hřišti poslední tým z Vojtanova.Očekávalo se jednoznačné utkání, které však mělo velmi vyrovnaný průběh, který nakonec vyzněl pro Jiskru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecky vyrovnaná první půle

     Za krásného počasí pro fotbal a za přítomnosti pěkné návštěvy 100 diváků přijeli hosté z Vojtanova na hřiště domácí Jiskry Hranice. Postavení v tabulce jednoznačně vyznělo pro Jiskru, přesto  obraz hry byl v první půlce vyrovnaný.

Po mírném oťukávání v prvních 20 minutách se prosadili domácí hráči až ve 22. min., kdy se po vydařené kombinaci dostal k balónu Jan Starsiak a svým zásahem otevřel skóre utkání na 1:0. Hosté se však nezalekli prvního gólu ve své síti a byli aktivnější a v následujících minutách se také radovali po střele svého hráče ve 24. min. Šťastným střelcem za hosty byl,  Aleš Král. Stav byl rázem srovnaný na 1:1. Hosté však ve svém náporu nepřestali a již za další 4 minuty navýšili skóre utkání na 1:2. Šťastným střelcem byl za hosty Zdeněk Král.  Domácí hráči byli mírně zaskočený, ale svému soupeři z Vojtanova nic nedarovali. Ve 33. min. se po vyhraném ataku dostal k balónu opět Jan Starsiak a svoji druhou trefou srovnal stav utkání na 2:2.

Do konce první poloviny utkání se již nic nestalo a hlavní rozhodčí Tomáš Vokoun ukončil první dějství.

Druhý poločas nakonec vyhrálo domácí mužstvo

        Obraz hry na začátku  druhého poločasu měl stejný průběh jako první půlka. Obě mužstva si vytvořila řadu slibných šancí, ale kýženého gólu se pěkná divácká kulisa zatím nedočkala. Domácí tým byl více aktivní a snažil se zvýšit svůj tlak na hostující obranu svými rychlými výpady. Toto se mu také dařilo a v 60. min. po faulu na domácího hráče hlavní rozhodčí Vokoun nařídil pokutový kop. Úspěšným střelcem za Jiskru, byl Honza Dorotovič. Stav utkání, byl nakloněn pro domácí 3:2. V 77. min. se pro hosty stala nemilá věc a po druhé žluté kartě musel hřiště opustit Vilém Klier. Domácí hráči hráli od této chíle  v početní převaze. Hosté však ještě nesložili zbraně a po pěkné kombinační akci se na jejím konci opět vyskytl Zdeněk Král a svoji střelou pokořil domácího brankáře Jiřího Smejkala. Stav byl opět vyrovnaný 3:3. Již se zdálo, že hosté se po pěkném výkonu odvezou bod za remízu, ale proti byl domácí hráč David Dorotovič, který svojí střelou pokořil hostujícího brankáře Standu Hajmachera a zařídil tři body pro svůj tým.

Hezké bojovné utkání z obou stran nakonec vyznělo pro Jiskru i když hráči z Vojtanova se za svůj výkon nemuseli vůbec stydět. Pěkná divácká kulisa vyděla spostu gólů a zajímavých akcí.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
J. Smejkal [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , M. Amrich [-] , J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , Z. Brožek [-] , P. Nový [-] (31. J. Stránský [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-]

FC Vojtanov
S. Hajmacher [-] - M. Šimeček [-] , J. Šťavka [-] , J. Kába [-] , V. Klier [-] - M. Šustek [-] , P. Tesař [-] , Z. Král [-] , J. Staňo [-] - A. Král [-] , L. Jór [-]

ŽK: 63. D. Dorotovič - 15. Z. Král , 17. J. Šťavka , 61. V. Klier , 63. J. Kába . ČK: 77. V. Klier .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - BALHAR Ivan, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.