Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Teplá porazila v hektickém utkání Sokol Drmoul


Branky


19. L. Fejtek , 47. R. Fišer , 71. R. Mydloch , 74. L. Pavlík - 33. M. Langer , 78. L. Černohorský , 84. R. Novák (vl.)
0

      Domácí tým nakonec těsným rozdílem na domácím hřišti vyhrál nad soupeřem z Drmoulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí tým nastoupil do tohoto utkání z velkým odhodláním z důvodu minulé porážky. Hosté přijeli na Tepelské letiště z nedostatkem hráčů.

Byli to domácí hráči, kteří ze začátku utkání byli aktivnější a v 19. min. se po vydařené akci k míči dostal Lukáš Fejtek a svým zásahem do branky Jiřího Kůty otevřel brankové hody na 1:0. Domácí tým měl více ze hry, ale i  hosté však zlobili a  ve 33.min. se k míči dostal útočník Drmoulu Marek Langer a srovnal stav utkání na 1:1. Obě mužstva se v dalších minutách střídala v  neproměňování  šancích a po prvních 45. min. se stav utkání již nezměnil.  50 přihlížejích diváků se mohlo těšit na další minuty druhého dějství.

      Ve druhém poločasu se hned v samém začátku domácí hráči ujali po pěkné kombinaci  trefou ve 47. min. Radka Fišera vedení 2:1. Obě mužstva si od této chvíle vytvořila řadu šancí, ale nikdo z hráčů zatím nepřekonal žádného brankáře. Hosté se sice snažili, ale zatím se jim nic nadařilo. Za to domácí hráči  mírně zatlačili na pilu a v 71. min. se svoji trefou prosadil nejvyšší muž na hřišti Ruda Mydloch a navýšil brankové skóre na 3:1 pro Teplou. Domácí hráči byli mírně na koni, kdy toto korunoval v 74. min. dobře hrající Lukáš Pavlík. Stav byl již 4:1 pro domácí hráče. Hosté se však nevzdávali a snažili se být aktivnější . Toto se jim také vyplatilo a po pěkné akci snížili brankové skóre na 4:2. Šťastným střelcem za hosty, byl Lukáš Čerhonorský.  Už se zdálo, že do konce tohoto utkání další branka nepadne, ale proti byl domácí hráč Roman Novák, který v 84. min. po závaru před svojí brankou dal vlastní gól. Stav utkání byl 4:3 pro domácí. Do konce se již nepodařilo z žádnému týmu střelit další branku . Domácí hráči na svém hřišti nakonec zvítězili 4:3.



Sestavy


TJ Sokol Teplá
F. Vopička [-] - Z. Koudelka [-] , A. Erhard [-] , P. Švábek [-] - J. Bartoška [-] (83. S. Mydloch [-] ) , R. Kozic [-] , R. Fišer [-] , R. Novák [-] - L. Fejtek [-] , L. Pavlík [-] - P. Horní [-] (46. R. Mydloch [-] )

TJ Sokol Drmoul
J. Kůta [-] - J. Mucek [-] , N. Elias [-] , T. Kafka [-] , L. Černohorský [-] , R. Klofanda [-] , M. Langer [-] , M. Purkrt [-] , M. Blažek [-] , K. Novotný [-] , T. Štrunc [-]

ŽK: 29. L. Pavlík , 78. R. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ René - TOPINKA Jiří, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.