Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Drmoul deklasoval lídra tabulky Hranice vysokým rozdílem


Branky


0

     Čtvrtý tým tabulky Sokol Drmoul přivítal na svém pěkném hřišti první tým v tabulce Jiskru Hranice. Po 90.minutách domácí zaslouženě zvítězili rozdílem třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jednoznačně pro domácí.

     Domácí hráči nastoupili do tohoto prestižního utkání s velkým odhodláním. Neměli sice plnou lavičku jako hostující Jiskra Hranice, ale do svého soka se pustili s vervou. Již v 11.min. se po zdařilé akci k míči dostal Lukáš Černohorský a otevřel svojí trefou brankové skóre utkání. Hosté však nelenili a minutu poté srovnali skóre utkání trefou Jana Starsiaka. Domácí hráče to zřejmě zaskočilo a další gól v jejich bráně zaznamenalo 60 přihlížejících diváků již ve 14.min. Úspěšným zakončovatelem hostí byl Marek Hodonický. Stav utkání byl 1:2. Po tomto střeleném gólu se akce zhruba 15. minut přelévali jedna na druhou, ale zatím se hráčům nedařilo střelit další branku. Domácí hráči však byli aktivnější a ve 30.min. se jim tato aktivita vyplatila a skóre utkání srovnali na 2:2 trefou Tomáše Kafky. Domácí hráči po této brance byli jako polití živou vodu a ke steči zavelel svojí brankou kapitán Honza Mucek. Stav byl rázem 3:2. Tentýž hráč ještě do konce první půle ve 40.min. navýšil svojí střelou skóre utkání na 4:2. Takto skončil první poločas. 

Ve druhém poločase se prosadili pouze domácí třemi zásahy.

     Na začátku druhého poločasu vystřídali pouze hostující hráči a domácí celek byl bez změn. Hned na začátku druhého dějství domácí byli na svém hřišti aktivnější a již v 51.min. se po zdárné akci prosadil útočník Tomáš Šelmek zv. Šelma. Stav utkání byl již 5:2. Hostující hráči jakoby neměli šanci překonat obranu s gólmanem domácího mužstva. Byli to opět domácí hráči, kteří napadali svého protivníka a toto v 63.min. korunovali další brankou výborně hrajícího Tomáše Kafky. Stav byl již 6:2 pro domácí a hostující hráči se nestačili divit. Skóre utkání završil svým hattrickem v 85.min. domácí kapitán Honza Mucek. Stanovil celkové skóre 7:2 pro Sokol. Domácí hráči si za svůj perfektní výkon zaslouženě připsali tři body do soutěže. Hlavní rozhodčí Václav Vošmik udělil na straně domácích pouze jednu žlutou kartu a na straně hostí pouze dvě žluté karty. 



Sestavy


TJ Sokol Drmoul
J. Rulík [-] - M. Blažek [-] , T. Šelmek [-] , J. Mucek [-] (86. J. Kůta [-] ) , N. Elias [-] , T. Kafka [-] , K. Novotný [-] , T. Štrunc [-] , R. Klofanda [-] , M. Purkrt [-] , L. Černohorský [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , M. Amrich [-] , J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , Z. Brožek [-] , M. Hodonický [-] (75. R. Nováček [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Stránský [-] (46. P. Hrkal [-] )

ŽK: 26. M. Blažek - 23. J. Dorotovič , 53. M. Hodonický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vošmik Václav - FURIŠ Adam, FURIŠ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.