1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby sehrály vyrovnané utkání s mužstvem Hrozňatova


Branky


0

     Poslední Luby prohrály utkání s Hrozňatovem pouze o jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Poslední tým Strunal Luby přívítal na svém velkém hřišti jednoho z kandidátů na postup v této soutěži, celek z Hrozňatova. Prvních zhruba 30.minut si oba týmy na tomto ohromném hřišti vytvořili řadu šancí, ale nikdo z hráčů se střelecky neprosadil. Hostující Hrozňatov byl mírně lepším soupeřem, kdy toto ve 32.min. pocítil ve své síti domácí gólman Jiří Šulcek. Obávaným střelcem za hosty se stal Jiří Kaššai. Stav utkání byl 0:1. Do konce prvních 45.minut se toto vyrovnané utkání již nezměnilo a hlavnír rozhodčí Jaroslav Coufal odvedl obě jedenáctky do šaten. 

     Oba trenéři do začátku druhého dějství přistoupili pouze k jedné změně a oba týmy se do sebe opět zakously. Domácí hráči na svém hřišti nehráli vůbec ustrašeně proti favoritu utkání a kýženého gólu se dočkali zhruba v 70.min. kdy se k míči dostal Jakub Nachanický a srovnal skóre utkání na 1:1. Po tomto vyrovnávacím gólu se obě mužstva snažila zaskočit a překonat svého soupeře, ale žádnému z hráčů se nepodařilo překonat žádného z brankářů. Již to vypadalo, že v normální hracím čase skončí utkání senzační remízou, ale hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal nastavil ke konci ještě dvě minuty, kdy se v 91.min. dostal k míči po zdařilé akci Petr Kaššai a rozhodl utkání ve prospěch hráčů z Hrozňatova. Stav po 92.minutách byl 1:2. 



Sestavy


TJ Strunal Luby
J. Šulcek [-] - M. Sláma [-] , A. Mlčoch [-] , J. Nachanický [-] , L. Fara [-] , R. Tměj [-] , P. Syroha [-] , A. Bozgan [-] (46. J. Stejskal [-] ) , L. Odlas [-] , M. Hnilica [-] , L. Balhar [-]

TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - P. Břicháček [-] , T. Cihla [-] - P. Schiereich [-] , P. Kozák [-] , E. Ďurčák [-] - J. Kaššai [-] , P. Kaššai [-] - R. Dražan [-] (46. D. Dyk [-] ) , P. Komárek [-] (81. D. Karhan [-] ) , P. Brauneis [-]

ŽK: 13. J. Nachanický , 66. L. Fara , 91. R. Tměj .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - KROUPA Jiří, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.