0:1
(0:1)
42. J. Jůza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okřišky si z Jemnice vezou tři body


Branky


42. J. Jůza
0

V rámci desátého kola do Jemnice zavítaly Okříšky a ani po tomhle zápase si Jemnice do tabulky nemůže připsat tři body za vítězství. Okříšky zvítězily hubeným výsledkem 1:0 a Jemnicko tak zůstává poslední. Pokud se hráči Jemnice chtějí polepšit, musí tyto relativně slabší soupeře porážet, protože třeba příští týden je čeká těžký zápas v Humpolci a tam se budou body dolovat velice těžko.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól po zaváhání Chalupy

V první půli se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí. Míč na svých kopačkách ze začátku drželi více hráči Jemnice, ale od dvacáté minuty tempo hry udávali hosté. Ve dvaačtyřicáté minutě přišel rozhodující moment zápasu. Chalupa chtěl zahrávat malou domu brankáři Kopečkovi, ale nedal do přihrávky dostatečnou razanci a útočící Bastl se řítil s míčem na bránu, ještě před brankářem se správně zorientoval a poslal přihrávku pod sebe na Jaroslava Jůzu, který dal gól na 1:0.

V druhé půli Jemnice zahrozila, ale nakonec nevykřesala ani bod

Do druhého poločasu vlétli hráči Jemnice rázným způsobem a chtěli co nejrychleji srovnat. Ačkoliv míč drželi na svých kopačkách, tak větší šanci si vytvořit nedokázali. Nicméně do pár gólových šancí se Jemnice dostala za pomoci Okříšské obrany, která Jemnici dovolila nejednu nebezpečnou standardku. Domácím se ale vstřelit gól nepodařilo, naopak ke konci ještě zahrozili hosté, konkrétně Bastl, Kopečka překonat ale nedokázal.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Byl to z naší strany nepovedený zápas. Možná že by výsledku spíše slušela remíza, ale ve čtyřicáté minutě jsme si to sami pokazili po velké chybě. Pro diváky to byl možná až nudný zápas.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk: První poločas se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí. My jsme využili chybu domácích a to rozhodlo celý zápas. Druhý poločas domácí sice párkrát zahrozili, ale my to ubránili a v závěru jsme mohli přidat další gól, ale Kopeček byl proti.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] - P. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (84. D. Smetana [-] ) , M. Netrda [-] , L. Chalupa [-] (54. M. Hošek [-] ) - O. Frečka [-] (64. M. Axman [-] ) , L. Morkus [-] -

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - R. Tůma [-] (75. O. Široký [-] ) , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] (88. Z. Ryšavý [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 70. T. Bastl , 76. M. Axman - 50. R. Ryšavý , 73. I. Večeřa , 89. J. Tekal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - ŠŤASTNÝ Jakub, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.