5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod doma nedal Jaroměřici šanci


Branky


4. D. Karásek (vl.) , 25. R. Háněl , 37. J. Prchal , 66. D. Henek , 68. R. Háněl
0

V rámci desátého kola do Havlíčkova Brodu zavítal tým TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou. Celé utkání se odehrálo za hustého deště, ale zápas nakonec skončil tak jasným výsledkem že se Jaroměřice mohly jen těžko vymlouvat na nepříznivé počasí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý konec

FC Slovan Havlíčkův Brod v poslední době zasáhla vlna zranění, a tak při sestavování sestavy na tento zápas musel trenér Tuhý sáhnout i do rezerv. Vůbec ničemu to ale nevadilo. Havlíčkův Brod začal aktivně a už ve čtvrté minutě se radoval z gólu, který si do vlastní sítě nešťastně srazil Karásek. Domácí nepolevili a absolutně ovládli první půli. Do kabin se nakonec šlo za stavu 3:0.

Domácí i přes zataženou obranu soupeře dovršili debakl

Do druhého poločasu nastoupili hosté s viditelně zataženou obranou, která měla zřejmě zastavit útoky Havlíčkova Brodu. Obrana svůj účel ale nesplnila. Havlíčkův Brod hrál opravdu skvělý zápas a prakticky jej nešlo zastavit. V druhém poločasu se domácí trefili ještě dvakrát a mohli se tak radovat z vítězství 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Plíšek Miroslav: Odehráli jsme dobrý zápas. Jsem rád, že to kluci i v oslabené sestavě zvládli. Počasí dneska fotbalu moc nepřálo, ale přesto kdo dorazil na tento zápas, tak viděl pět krásných branek. Jaroměřice nám k vítězství pomohly svou nedisciplinovaností, když v třicáté minutě hřiště musel opustit Hověz Daniel.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
M. Beránek [-] - M. Báča [-] , O. Berky [-] , K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - D. Henek [-] (72. L. Bača [-] ) , O. Štědrý [-] (83. L. Havel [-] ) , A. Polívka [-] , R. Háněl [-] , J. Prchal [-] - M. Veselský [-] (77. T. Teplan [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , T. Hambálek [-] - M. Šimek [-] (46. J. Kopečný [-] ) , M. Hutař [-] , J. Stejskal [-] , L. Barák [-] - D. Hověz [-] - D. Šabatka [-] (74. Z. Nykrmajer [-] )

ŽK: 50. K. Svoboda - 19. M. Šimek , 29. D. Hověz , 82. D. Karásek . ČK: 30. D. Hověz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FABEŠ Roman - HAVLÍN Marek, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.