0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma třikrát inkasovaly


Branky


47. J. Prchal , 65. L. Adamec , 86. S. Pochop
0

V rámci třináctého kola do Okříšků zavítala Přibyslav. Před tímto zápasem se jednalo o sousedy v tabulce, po tomto zápasu se ale Přibyslavi podařilo odskočit. Okříšky nakonec hostům podlehly 0:3 i když po prvním poločasu to tak vůbec nevypadalo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh první půle

Do začátku zápasu lépe vběhli domácí, kteří se v úvodní dvacetiminutovce hnali za gólem, ale skvělá práce obrany hostů a hlavně skvěle chytající gólman Mokrý nedovolil Okříškám otevřít skóre. Rázem se do hry dostali více i hosté a hra se vyrovnala. Vyrovnaná hra přetrvávala až do konce prvního poločasu. Hráči tedy šli do šaten za stavu 0:0.

 

Hosté nakonec domácí uběhali

Do druhého poločasu mnohem lépe vlétli hosté, kteří se už po dvou minutách radovali z gólu. Trefil se Jan Prchal. Domácí po brance zůstali jakoby omráčení a toho využili hosté v budování tlaku. Tlak nakonec vyústil v další branku. Tentokrát gól vstřelil Lukáš Adamec. Po brance na 2:0 se do hry opět dostaly Okříšky a vypracovali si několik velkých šancí. Dvakrát domácí zastavila tyč a několikrát brankář. Ránou pro domácí nakonec byla třetí branka hostů, kterou vstřelil Stanislav Pochop.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk: Začali jsme dobře, ale nedali jsme gól. Soupeř hru vyrovnal a po přestávce udeřil. Byl lepší v proměňování šancí. My jsme pouze dvakrát trefili tyč.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - R. Tůma [-] (24. O. Široký [-] ) , I. Večeřa [-] , Z. Ryšavý [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] (57. P. Molák [-] ) , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-] (86. F. Rampír [-] )

SK Přibyslav
T. Mokrý [-] - J. Žíla [-] (70. D. Tvrdík [-] ) , P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] (88. J. Sibera [-] ) , J. Prchal [-] (90. O. Kárník [-] ) , S. Pochop [-] , J. Pospíchal [-] , J. Vopršal [-] , J. Eis [-]

ŽK: 72. R. Ryšavý - 36. P. Škacha , 59. L. Adamec , 70. J. Vopršal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kůrka Petr - NÁPRAVNÍK Jan, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.