2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína dokázala zlepšeným výkonem ve druhé půli zdolat Tlumačov


Branky


0

Do Slavičína přijel v nedělním dopoledni Tlumačov, který zde chtěl využít absence fluktuantů. Přesto Slavičín poskládal slušnou sestavu, hodně jí pomohl brankář Jelínek a také Martin Goňa. V první půli byli nebezpečnější hostující hráči, ale své šance neproměnili. Omlazený domácí tým se ve druhé půli hodně zlepšil a po dvou hlavičkách dokázal rozhodnout o své výhře. Nejdříve se trefil Bureš a po něm mladičký Blažek. Tlumačov ve Slavičíně zklamal v koncovce a branku zde nedal a na body tak nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Slavičínská rezerva stejně jako v minulém duelu v Nevšové hrála ve stejný čas jako její A mužstvo, ale mladíci chytli svoji šanci za pačesy a dokázali tlumačovské fotbalisty porazit. Ti mohou litovat šancí z úvodu zápasu, které neproměnili. Do utkání jsme vstoupili aktivně a několikrát zahrozili po levé straně, ale po 15 minutách hra z obou stran upadla do průměru a nebylo se moc na co dívat. Z naší strany se dalo očekávat, že hra nebude kompaktní, jelikož v minulém utkání jsme přišli o dva hráče (ČK M. Švach ml. a zranění M. Ocelíka). Navíc se z utkání omluvil L. Šála a Dan Sochora a tudíž nám zcela vypadla osa týmu. Naopak jsme se mohli opřít o výkon Martina Goni, Adama Bartoše a Pavla Jelínka z áčka. V první půli jsme se však nemohli dostat do tempa a hrozili především z velkého množství standardních situací, především rohových kopů, které velmi dobře zahrávali Bartoš a Švach, ale nedokázali jsme se prosadit gólově přes dobře bránící Tlumačov, hodnotí první půli slavičínský trenér Jiří Váňa.

Domácí tým se ve druhé půli dvakrát prosadil ze vzduchu

Do druhé půle jsme mírně upravili rozestavení a především duo Goňa-Bartoš byli velmi aktivní a neustále byli hrozbou pro hostující obranu. Nebylo jim však přes řadu šancí souzeno vstřelit branku, ale oba jmenovaní připravili řadu příležitostí pro své spoluhráče, z nichž dvě byly využity a to po rohových kopech, kdy se nejdříve prosadil hlavou Bureš a po té opět hlavou po rohu Blažek. V závěru utkání jsme soupeře zcela přehráli a skóre mohlo být daleko vyšší a jen díky naší střelecké impotenci tomu tak nebylo. ,,Před utkáním jsem měl značné problémy se sestavou. Navíc se ještě těsně před utkáním omluvili dva hráči, kdy jsem musel pozměnit sestavu a do základu postavit tři dorostence. Po první neurovnané půli si však vše „sedlo“ a předvedli jsme dobrý výkon a zaslouženě vyhráli,“ zhodnotil utkání trenér Jiří Váňa. Utkání se lámalo hlavně v první půli, kdy i hosté měli dvě dobré střelecké příležitosti a jednu šanci si připravili i za stavu 0:0 ve druhém poločasu, ale útočník hostí Jelínkovu branku přestřelil. Body tak zůstávají na Valašsku a slavičínská rezerva se tak v klidu může zaměřit na další zápas v Lukově, který hraje v sobotu.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Stanislav Belžík, sekretář: V první půli mohli hosté skórovat hned v úvodu zápasu, poté se i domácí hráči osmělili, ale poločas skončil bez branek. Vše se rozhodlo ve druhém poločasu, domácí se uklidnili po hlavičce Radka Bureše a zanedlouho přidal druhou branku nehlídaný Blažek. V závěru mohl přidat další branky Bartoš, hosté se už na větší odpor nezmohli a tak výhru si po zásluze připisuje náš B tým..

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: První poločas jsme měli 2 tutovky, ale ty jsme neproměnili. Zápas jsme si opět prohráli sami po neuhlídaných standartních situacích. I když jsme měli i ve druhém poločasu šanci za stavu 0:0, tak jsme nakonec neskórovali a to nás trápí již delší dobu.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
P. Jelínek [-] - T. Kalík [-] (67. J. Neuman [-] ) , M. Blažek [-] , M. Švach [-] , F. Ondruš [-] (78. J. Pekárek [-] ) , M. Both [-] , M. Goňa [-] (86. J. Kovář [-] ) , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] , O. Floreš [-] , B. Fojtík [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] , O. Sedlář [-] - L. Krsička [-] (72. P. Barwig [-] ) , R. Šimoník [-] , T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] - P. Daněk [-] (78. D. Franco [-] ) , M. Houser [-]

ŽK: 66. O. Floreš - 40. L. Krsička , 75. P. Daněk .
Hráči zápasu: M. Švach , M. Goňa , R. Bureš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KÝR František, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku