Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Mladcovský Votava rozhodl tři minuty před koncem derby s Tečovicemi


Branky


1

Na Mladcovou zavítaly Tečovice, které se v poslední době prezentovaly dobrými výkony. Derby přilákalo i slušnou diváckou návštěvu, které však dlouho chybělo koření fotbalu a to branky. Ta jediná nakonec padla až tři minuty před koncem a jejím autorem byl Votava. Domácí celek tak po nečekané prohře v Přílukách znovu zabral, ale jeho výhra se nerodila vůbec lehce a tři body byly opravdu vybojované. Bivoj tak odjíždí bez bodu, ale nebyl od něj daleko.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Na Mladcovou přijely Tečovice a očekával se vyrovnaný zápas, což se také do puntíku vyplnilo. V tom úvodním dějství byli o něco lepší hosté z Tečovic,  ve druhé měli trošku navíc domácí fotbalisté, kteří dramatický duel rozhodli gólem tři minuty před koncem. Ale pojďme pěkně po pořádku. Fotbalisté Mladcové nastoupili s nestárnoucím Michalem Černým v brance a ten se vyznamenal hned v první minutě, kdy se před něj z úhlu dostal tečovský hráč, ale naštěstí branku nedal. Mladcovským hráčům dělal problémy pohyb hostujícího mužstva, vázla jim také rozehrávka a nakopávané míče neměly šanci na úspěch. Až ve 30. minutě vybojovali domácí fotbalisté trestný kop, ale Martin Jučík vysoko přestřelil. Ve 40. minutě pak po rohovém kopu kanonýr Jirka Jaroš jen lízl centrovaný míč, ten ale doputoval vedle branky Bivoje. V závěru poločasu měli domácí opět štěstí, když se tečovský hráč dostal k nebezpečné střele v pokutovém území, ale Michal Černý stihl vyrazit jeho střelu na rohový kop. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a rozuzlení mělo přijít až ve druhé půle.

Zápas rozhodl v 87. minutě domácí Votava

Hned po přestávce měli fotbalisté Mladcové obrovskou šanci, ale míč tancující po tyčkách ani na několikrát nedokázali usměrnit do sítě. Hra se pak odehrávala mezi šestnáctkami, bez větších šancí na obou stranách. Rozhodnutí nakonec padlo tři minuty před koncem, když mírně tečovaný pokus Petra Veneného se odrazil od tyče a Petr Votava stál na správném místě a dopravil míč do sítě. Hosté se vrhli do útoku a minutu před koncem šli tři hráči domácích na osamoceného gólmana, ten ale kličku Jirky Jaroše vystihl. Tři body tentokrát získali domácí hráči velmi šťastně, rozhodla o tom jediná trefa v samotném závěru z kopaček Votavy. Hosté z Tečovic se představili na Mladcové ve velmi dobrém světle a ukázali, že jejich postavení v tabulce nebylo náhodné. Oporou hostí byl brankář Křížek, který Bivoj několikrát podržel, týmu se dařila kombinace a byl Mladcové vyrovnaným soupeřem. V příštím kole hostí Tečovice silnou rezervu otrokovické Viktorie, Mladcová hraje o víkendu znovu doma a prověří ji rozjetá Veselá.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Hrálo se vyrovnané utkání se šťastným koncem pro domácí. Hosté byli o trochu lepší první poločas, domácí zatlačili Tečovice v druhé půli a utkání rozhodli poměrně šťastným gólem na konci utkání. Nejlepší hráči na obou stranách byli brankáři...

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZUBEK Radim, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2016 21:45
Pro fanoušky hostí je milé překvapení , když Bivoj dokázal udržet s domácím favoritem vyrovnanou partii. Doplatil na neproměnění brankových příležitostí a větší množství technicko-taktických chyb. První příležitost měl Frkal hned v začátku, když šel sám na Černého a pak Vopatřil, který rychlostně přelstil Blažka, ale jeho umístěnou střelu Černý vyrazil. První poločas vyrovnaný zápas, ve druhé půli domácí nedokázali hned po zahájení po nastřelené tyči a ani dalších dvou dorážkách vstřelit branku a rozhodl úplný závěr a šťastná dorážka Votavy. Bivoj podržel Křížek, v poli ale vyrobil trochu více nepřesností a v závěru mu trochu pod tlakem domácích ubylo sil. Hosté doplácí na úzký kádr , problém je vždy, když současně hraje i rezerva jako tentokrát v Kašavě. Potěšující je hlavně to, že toto utkání ukázalo, že mužstvo dokázalo i po ztrátě několika hráčů základního kádru po vhodném doplnění udržet krok i s papírovým favoritem. Při těžkém následujícím losu je to alespoň povzbuzení do dalších mistrovských kol.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku