Příluky znovu potvrdily, že se jim v Tlumačově tradičně daří


Branky


0

Do Tlumačova zavítaly Příluky a oba celky se v soutěži zatím výsledkově trápí. Navíc tlumačovský tým to na Příluky na svém hřišti příliš neumí, což se nakonec do puntíku i vyplnilo. Domácí celek ale vlétl do utkání jako uragán a už ve třetí minutě šel do vedení po brance Zálešáka. To bylo ale na dlouhé minuty od domácích všechno. Druhá pojistka nepřišla a na tahu tak byli hosté. Ti využili svých příležitostí a jejich kanonýrem, byl stejně jako v předcházejících zápasech, Matěj Votava. Příluky náležitě otočily duel v Tlumačově a vezou cennou výhru. Domácí tým se stále potácí na předposlední příčce a nasbíral pouhých pět bodů, což se před sezonou určitě nečekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zálešák poslal domácí do veení už ve 3. minutě, hosté do kabin srovnali

Domácí vstoupili do zápasu náporem, z něhož vytěžili už ve 3. minutě vedoucí gól. To Duroň vysunul na pravé straně Sedláře, jehož centr pod sebe před prázdnou bránou uklidil do hostující brány Zálešák. Hráče Tlumačova rychlé vedení uspalo. Zprvu zaskočení hosté se díky množství nepřesností ve hře domácích dostali do zápasu. Na hrotu se začali prosazovat hostující Frolek a zejména kanonýr Votava. Domácí však držel skvělými zákroky brankář Škrabal. Zlomový moment zápasu nastal ve 41. minutě. Hráči Tlumačova postupovali ve dvou sami na Švejdu, ale Zálešák místo příhry volnému Šimoníkovi zvolil kličku, kterou výborný brankář hostů vystihl. Z jeho rychlé rozehry během několika vteřin Votava na druhé straně nedal dělovkou Škrabalovi šanci. Opět se potvrdilo pověstné pořekadlo - nedáš - dostaneš. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1. "Do zápasu jsme vstoupili velkým tlakem, který jsme proměnili ve vedoucí branku. Bohužel po dvaceti minutách jsme, jak je u nás zvykem, přestali hrát a Příluky se dostaly do hry", hodnotí první dějství brankář Tlumačova Miroslav Škrabal.

 

Matěj Votava svojí druhou brankou rozhodl duel

Ve druhém poločase byli hosté ve všech směrech lepším týmem. Po hodině hry se během pěti minut dostali do vyložených šancí Frolek a dvakrát Votava, ale Škrabal v bráně Tlumačova čaroval. Domácím se nedařilo téměř nic, jejich hru neoživili ani střídající hráči. Příluky se dočkaly vítězného gólu v 77. minutě, kdy se v pokutovém území domácích nejlépe zorientoval Votava a zvýšil na 1:2.  Hosté už výsledek udrželi a vezou domů cennou výhru. "Zápas jsme nezačali šťastně, ale brzký gól do naší sítě nás nepoložil, bylo dost času na obrat. Postupně jsme se dostali do hry a hlavně do šancí a do poločasu jsme převzali zápas do našich rukou.  Klíčovým momentem zápasu byla 41. minutě, kdy domácí útočník šel sám na našeho brankáře, ale ten jej vychytal a hned z protiútoku jsme vyrovnali. V druhém poločase jsme domácí zatlačili na jejich půli, ovládli jsme hru a nakonec vsítili vedoucí branku. Cíl - dovézt 3 body jsme splnili, ale z těch našich asi deseti neproměněných šancí, se asi ještě teď někteří hráči chytají za hlavu", viděl utkání v Tlumačově sekretář Příluk Jaroslav Brabec.

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Začátek zápasu byl výborný, pak jsme přestali nepochopitelně hrát. Nedařilo se nám vůbec nic. A tak přicházely šance Příluk, které soupeř využil a zaslouženě vyhrál. Dnes jsem si i docela dobře zachytal...

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Vyhráli jsme zaslouženě, rychlá branka nás naštěstí nepoložila a utkání jsme dokázali otočit. Škoda dalších neproměněných šancí. Naši stoupající formu chceme potvrdit příští víkend doma s Lukovem.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: MALOTA Vladimír - PROKŮPEK Kamil, DVOŘÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku