0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice ztratily doma body s nováčkem z Němčic až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

V Lužkovicích se představil v neděli odpoledne nováček soutěže z Němčic u Holešova. Očekával se vyrovnaný duel, oba celky navíc potřebují každičký bod jako sůl. Diváci se nakonec v Lužkovicích branky nedočkali, ale mohli být svědky karertního mariáše sudího Skalického, který rozdal celkem devět žlutých a jednu červenou kartu pro domácího Procházku. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující tým, který si tak odváží na Hanou dva cenné body. Lužkovice mají jen jediný, ale mají ještě k dobru domácí středeční dohrávku s Přílukami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Lužkovic přijely v nedělním odpoledni Němčice u Holešova, které byly pro domácí svěřence trenéra Jana Křapy velkou neznámou. Hanáci se prezentovali výbornými výsledky především na domácím malém hřišti a tak se čekalo, co ukáže nováček soutěže právě v Lužkovicích. Ty zatím nepodávají takové výkony jako v uplynulé sezoně, tým prošel řadou obměn a trápí ho i zranění klíčových hráčů. Domácí Lužkovice, kterým se vrátil do sestavy bývalý futsalový reprezentant Ivo Světlík z Fryštáku, kde skončil své působení, začaly od začátku ve velkém stylu a mohli jít do vedení již v sedmé minutě. Po rychlé kombinaci po ose Světlík, Dominik, Jakub Ronza zachránil na brankové čáře ve výborné formě chytající hostující brankář Sklenář. Ten se později stal hlavní postavou hostujícího celku. V 10. minutě šel sám na bránu Jakub Ronza , brankář hostů vyběhl a na hranici velkého vápna stylem kung – fu poslal k zemi nevybíravým způsobem pronikajícího Jakuba Ronzu. To vše jen za žlutou kartu, což přítomní diváci vůbec nechápali! Do poločasu zlikvidoval brankář hostů minimálně tři čisté gólové šance domácích.

 

 

 

Střelcům zvlhnul prach i ve druhém dějství

Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu, domácí navíc s křivdou, že brankář hostí Sklenář měl být za nešetrný zákrok vyloučen, domácí ale tým neproměnil několik vyložených šancí a celková nervozita se pak přenesla i do druhého dějství. Ve druhém poločase začali lépe hosté a kombinační hrou přehrávali domácí, dařilo se jim především v záložní řadě a svojí hrou eliminovali lužkovické výpady. Hrálo se hlavně uprostřed hřiště s množstvím faulů na obou stranách. Rozhodčí Skalický nakonec rozdal devět žlutých karet a za druhou žlutou vyloučil v 82. minutě  domácího Procházku. Na skóre se již nic nezměnilo a tak došlo na penalty, ve kterých byli šťastnější hosté a odvážejí si na Hanou dva body. V penaltové sérii vyhráli hosté v poměru 3:4. Domácí Lužkovice se mohou pokusit o reparát už ve středu kdy hrají na domácí půdě ostře sledované derby s nedalekými Přílukami. Právě Příluky se představí o víkendu v Němčicích u Holešova, Lužkovice pojedou do Kostelce u Holešova, kde poměří síly s místním Moravanem.

V penaltové loterii uspěli hostující hráči

 V penaltové sérii vyhráli hosté v poměru 3:4 a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V první půli jsme neproměnili několik velmi dobrých šancí, ve druhé půli měli více ze hry hosté. V penaltách uspěli hráči Němčic u Holešova, tak nám zůstal jenom jeden bod.

TJ Sokol Němčice
facebook Němčic u Holešova:



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , M. Čala [-] , A. Procházka [-] , J. Gruber [-] - J. Škrabal [-] , I. Světlík [-] , J. Kučera [-] (81. A. Jenček [-] ) - T. Ronza [-] , J. Ronza [-] (65. V. Křepelka [-] ) , Š. Dominik [-] (87. P. Novák [-] )

TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - L. Lejsek [-] , D. Nehoda [-] (46. J. Čechák [-] ) , R. Pospíšilík [-] , A. Vymětal [-] , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , R. Darebníček [-] , V. Kříž [-] , T. Němec [-] (90. J. Vojkůvka [-] ) , P. Cejpek [-] (66. R. Jakvíd [-] )

ŽK: 9. M. Čala , 52. J. Škrabal , 54. A. Procházka , 90. J. Gruber - 10. J. Sklenář , 31. D. Holý , 44. A. Vymětal , 62. J. Čechák , 90. L. Lejsek . ČK: 82. A. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - KOVÁŘOVÁ Jarmila, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku