Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky dokázaly v divoké přestřelce porazit poslední Lukov


Branky


0

V Přílukách se představil poslední tým tabulky z Lukova a fotbaloví odborníci před zápasem více věřili domácímu mužstvu. Tomu vyšel výborně především první poločas, kdy dokázal vstřelit tři branky. Druhá půle ale už byla o něčem jiném, navíc byl domácím po hodině hry vyloučen Dederle a to byla velká komplikace. Hosté snížili až na jednobrankový rozdíl, ale domácí pečetili výsledek brankou v poslední minutě a získali tak důležité tři body. Lukov se nevzdal ani za nepříznivého stavu a domácí celek hodně potrápil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Zápas na Příluku začal za krásného slunečného odpoledne na dobře připraveném hřišti. Domácí věděli, že musí potvrdit svou formu z minulých zápasů a proti poslednímu Lukovu určitě bodovat, pokud se v tabulce chtějí posunout výše. Vlétli proto na hosty z Lukova jako uragán a již v 5. minutě to bylo 1:0, kdy střílel přesně domácí kanonýr Matěj Votava. Za dalších deset minut si to stejný hráč zopakoval a bylo to již 2:0. Když ve 21. minutě přidal na 3:0 domácí Frolek, vypadalo to s hosty velmi zle. Do poločasu však již gól nepadnul, i když šance byly na obou stranách. Začaly se ale množit žluté karty a utkání i přes brankový rozdíl měl náboj tvrdé hry. Do kabin tak odcházel spokojenější tým z Příluk, který s neoblíbeným soupeřem vedl o tři branky a zdálo se, že má zápas plně pod kontrolou. Další šance domácích ani hostí brankou neskončily. Utkání se však hodně přitvrdilo a rozhodčí Nohavica měl najednou hodně práce. Čekalo se, zda se nervozita na hřišti v závěru prvního dějství přenese i do druhé půle, což se nakonec i vyplnilo.

 

Hosté utkání ještě patřičně zdramatizovali

Po změně stran se nejdříve nic kloudného nedělo pomalu až do 60. minuty, kdy po zaváhání domácí obrany, hosté z Lukova snížili Šimčíkem na 3:1. Pro domácí to znamenalo komplikaci, zvláště když se v 63. minutě vykartoval obránce Dederle. Hosté z Lukova vycítili svoji šanci a zabrali proti domácím hrajícím v deseti lidech naplno. Přesto v 74. minutě to byli domácí, kteří Vlčkem zvýšili už na 4:1. Hosté však o minutu později kontrovali Holomkem na 4:2. Utkání se blížilo ke konci, ale v 84. minutě to byl opět hostující Holomek, který vykřesal jiskřičku naděje pro Lukov snížením na 4:3. Lukov začal hrát vabank, ale nakonec v první minutě nastavení to byl domácí Machač, který upravil poněkud divoký výsledek na 5:3 pro Příluky. Na žluté karty to skončilo opačným skórem 3:5. Domácí tak získali důležité tři body a posunuli se v tabulce na 7. místo.  To mohou ještě vylepšit ve středeční dohrávce, kdy se představí v nedalekých Lužkovicích a Podřevnické derby slibuje dramatickou podívanou. Lukov v Přílukách určitě nezklamal, pokud jeho hráči bojovat jako ve druhé půli, nemusí být záchrana v soutěži pouhou teorií.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Na utkání jsem nebyl, ale podle zpráv, které jsem obdržel, i podle výsledku to bylo asi hodně divoké nejen na skóre ale i na karty. Každopádně máme důležité 3 body se soupeřem, který nám není vždy příjemný. Rádi bychom bodovali v dalších zápasech a potvrdili kvalitu kádru, který má na to hrát v horní polovině tabulky.

SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář:



Sestavy


FK Příluky
J. Švejda [-] - Z. Vlček [-] (74. T. Hronek [-] ) , R. Machač [-] , J. Kotík [-] (46. V. Bittner [-] ) , D. Frolek [-] , L. Janků [-] , M. Votava [-] , J. Dederle [-] , P. Pinkas [-] , R. Machalíček [-] , J. Kolínek [-] (46. T. Humpál [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - R. Šimčík [-] , E. Topič [-] (55. P. Jánský [-] ) , R. Mikeska [-] , J. Šarman [-] (68. D. Pšeja [-] ) , J. Drábek [-] (46. D. Žáček [-] ) , O. Sedláček [-] , P. Minařík [-] , M. Holomek [-] , L. Vítovský [-] , V. Staněk [-]

ŽK: 18. R. Machač , 43. J. Dederle - 34. R. Mikeska , 44. J. Drábek , 53. O. Sedláček , 74. M. Holomek , 81. L. Vítovský . ČK: 63. J. Dederle .
Hráči zápasu: M. Votava - M. Holomek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - ŠIMONÍK David, ŠTĚPÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku