3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová se znovu vrátila na vítěznou vlnu


Branky


16. M. Kraváček , 51. P. Venený , 55. J. Jaroš (p.)
0

Na Mladcovou přijel Tlumačov, který zatím zaostává za svými loňskými výkony a v tabulce je až na 13. pozici. Domácí Mladcová v minulém kole prohrála v Nevšové a další zaváhání si už nemoha dovolit. K utkání s tlumačovským týmem přistoupili však fotbalisté Mladcové zodpovědně a svého soka vyprovodili třemi brankami a sami navíc neinkasovali. Mladcová se jasnou výhrou posunula v tabulce na druhou příčku, hosté mohou vše napravit v úterní dohrávce s hulínskou Admirou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli od začátku zápasu mírnou převahu. Ve 24. minutě po trestném kopu se dostal k odraženému míči Jiří Jaroš a po jeho centru otevřel skóre hlavou stoper Kraváček. Ve 29. minutě po dalším trestném kopu těsně minul branku Dlabač a ve 40. minutě nastřelil domácí Votava břevno. Po změně stran v 50. minutě zvýšil na 2:0 Venený. O chvíli později kopal Jaroš penaltu, kterou nadvakrát proměnil. Ve druhém poločase se Tlumačov nedostával do šancí, a tak se zápas dohrával pod taktovkou domácích. "První půle měla z naší strany do ideálu daleko, přesto jsme se po rohovém kopu a hlavičce Kraváčka dostali do vedení. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil a nebýt nepřesných finálních přihrávek, mohlo být skóre i vyšší", hodnotí duel domácí vedoucí týmu Zdeněk Hrnčiřík, který ale litoval neproměněných příležitostí. 

 

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté, Ti sice nepodali obvyklý výkon, ale pomohla jim branka Kraváčka. Hosté i v improvizované sestavě svého soupeře potrápili a stále čekali na svoje příležitosti. "První poločas byl z naší strany docela dobrý. I když jsme hráli bez několika hráčů ze základní sestavy. Měli jsme pár příležitostí ke skórováni. Ve druhém poločasu se nám uz nedařila rozehrávka a Mladcová nás přehrála a zaslouženě vstřelila dva góly", viděl utkání tlumačovský golman Miroslav Škrabal. Mladcová se v příštím kole představí u posledního týmu tabulky z Lukova, naopak Tlumačov v domácím prostředí poměří síly s nevyzpytatelnou Veselou. Tlumačov by měl v domácím prostředí bodovat, poněvadž se zvedají i týmy před ním a v Tlumačově by už pomaličku měli být na poplach.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: První půli to nebylo ono, ve druhém poločasu jsme už soupeře přehrávali a výsledek mohl být i vyšší.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: V úvodu jsme i v okleštěné sestavě hráli dobře a domácí do šancí moc nepouštěli, ve druhém poločasu nás už Mladcová přehrála, má přeci jen kvalitnější a zkušenější kádr.



Sestavy


FK Mladcová
M. Černý [-] - M. Dlabač [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , J. Brhel [-] , J. Jaroš [-] , R. Slobodian [-] (88. T. Mackovík [-] ) , P. Votava [-] , P. Venený [-] (84. M. Vyvlečka [-] ) , P. Kurtin [-] (65. J. Chludil [-] ) , D. Kahaja [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - D. Franco [-] , Z. Jonášek [-] (74. P. Barwig [-] ) , R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] - T. Duroň [-] , R. Zálešák [-] , M. Juhaňák [-] , O. Sedlář [-] - M. Otevřel [-] (84. J. Švenda [-] ) , R. Šimoník [-] (60. M. Houser [-] )

ŽK: 25. M. Juhaňák , 53. R. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Votava , M. Kraváček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - CHROMÍK Zdeněk, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku