Nevšovský kanonýr Václav Tomšů řádil na Veselé


Branky


0

Na Veselou přijel v sobotním ideálním fotbalovém počasí lídr tabulky z Nevšové. Favorizovaní hosté šli do vedení již v úvodu utkání, ale domácím se podařilo brzy vyrovnat. Hosty ze Slavičínska pak podržel nestárnoucí brankář "Kondor" Konečný, aby pak vedoucí tým tabuly v poslední dvacetiminutovce třikrát udeřil. Zápas se vyvedl hlavně Vaškovi Tomšů, který zaznamenal hattrick. Veselá zůstává bez bodu, Nevšová si z horké půdy odváží tři body, které se ale nerodily vůbec lehce, ale na to se již historie neptá...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Utkání začalo nevyužitou tutovkou domácího Jana Žaludka ve 2. minutě.  Branka ale padla na druhé straně a to hned v 8. minutě z kopačky Václava Tomšů.  Mohlo být i hůř pro domácí. V následující minutě hasil vlastní  kiks Tomáš Divoký faulem za žlutou v momentě, kdy ho Jan Fuksa obcházel a už by šel sám do pokutového území. Domácí se ale nesesypali, vrátili se do hry a šťastnou brankou Romana Manďáka vyrovnali skóre již v 17. minutě. Manďák vystřelil zprava z hranice pokutového území a jeden z obránců vlastnímu brankaři střelu tečoval do protipohybu brankaře Konečného. Gól vyvedl z tempa zejména Nevšovou a tak domácí měli více ze hry a hra se přelévala ze šestnáctky do šestnáctky. Poločas ale skončil pro Veselou smolně. V 35. minutě totiž po nepovedeném obranném zákroku dostal Tomáš Divoký oprávněně druhou žlutou kartu a Veselá musela do  deseti. Navíc během poločasu skončili ve Zlíně na úrazovce Daniel  Šarman a Viktor Štěpánek. První s kotníkem, druhý s kolenem. K tomu ještě poločas se sebezapřením dohrál Martin Odstrčilík. Zkusil to ještě pár minut i po přestávce, ale i on se nevyhnul vynucenému střídání po poranění nártu.

 

Hosté utkání rozhodli v poslední dvacetimitovce

Poločas Veselá dohrála v těžkém útlumu, ale druhý poločas začala v deseti s velkým elánem  a rozdíl jednoho  muže v poli se ztrácel. Nevšová nevěděla co hrát a domácí byli blízko vedoucí branky z kopačky Milana Šumšala, když jeho střelu z úhlu  Konečný vyrazil a dorážku už u tyče do sítě Šumšal nepropasíroval. Byly tam v tomto časovém úseku pro Veselou i další možnosti ke skórování, ale i ty zůstaly bez využití.  Oslabená Veselá dlouho držela s Nevšovou krok a i vyrovnané skóre. Přišla ale 73. minuta a zlomový okamžik celého utkání. Rozhodčí Jiří Němec nechal bez povšimnutí faul na stopera Tomáše Pavla a akci Nevšová dokončila gólem do zkoprnělé stojící obrany domácích. Ve zbytku  utkání už Veselá nenašla sílu na odpor. "Přestože jsme v utkání zvítězili, soupeř nám do 70. minuty zápasu dělal velké problémy. Začátek druhé půle byl v jejich režii, mohli dát 2-3 branky a zápas rozhodnout. To se nestalo a 20 minut před koncem jsme převzali otěže zápasu my. Dali jsme rychlé branky a utkání rozhodli ve svůj prospěch. Nicméně Veselá předváděla rychlý a kombinační fotbal, na který jsme dlouho hledali recept", hodnotí duel předsedkyně TJ Sokol Nevšová Ivana Urbanová.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Děkuji za možnost se k utkání vyjádřit, ale dnes utkání hodnotit nebudu.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Dnes jsme se na výhru hodně nadřeli a utkání se rozhodla až v závěru, na soupeřovu hru jsme dlouho hledali protizbraň a nakonec se to podařilo a za tři body jsme rádi.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - ŠEVČÍK Igor, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku