1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová potvrdila v Lukově roli favorita


Branky


2

Do Lukova zavítal druhý tým tabulky z Mladcové, který byl v utkání velkým favoritem. První poločas skončil překvapivě smírně, domácí tým šel dokonce do vedení. Ve druhé půli se už mladcovští fotbalisté dokázali střelecky prosadit. Mladcová se v Lukově na výhru nadřela, ale pomohl jí příchod nové akvizice ze Sehradic Ladi Bahulíka, který byl ve druhé půli u dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil překvapivě smírně

Hosté z Mladcové tentokráte měli v Lukově problémy s koncovkou, jejich kombinační hře nevyhovoval ani nerovný terén, ale nakonec ze zápasu s posledním celkem tabulky vydřeli tři body. Rozhodnuto přitom mohlo být už po úvodní čtvrthodině, kdy hosté domácí nepustili k naší brance. Hned v 6. min. nestihl pořádně zakončit po akci Petra Votavy Pavel Kurtin, v 9. min. si na centrovaný míč naběhl Jirka Jaroš, ale jeho hlavička mířila vedle, o minutu později trefil tentýž hráč další hlavičkou je gólmana. V 15. min. si po průniku a centru Petra Veneného domácí málem dali vlastní branku, chvíli nato si ale nepříjemně zranil kotník Pavel Kurtin a domácí se vymanili z tlaku. Ve 22. min. navíc zahrávali trestný kop a po prodloužení hlavou se volejem poprvé trefili mezi tyče branky, byl z toho gól v mladcovské síti. I nadále mladcovští fotbalisté v zápasu dominovali, šancí ale ubylo. Ve 24. min. střílel nebezpečně Honza Brhel, ve 33. min. se probíjel před branku Petr Venený, ve 36.min. zahrával Jirka Jaroš trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, míč však srazila zeď na rohový kop. Až ve 39. min. se hosté konečně střelecky prosadili, když pěkný přízemní centr Martina Veneného usměrnil v malém vápně do sítě Jirka Jaroš. Ještě ve 43. min. předvedli pěknou akci Dan Kahaja, Jirka Jaroš a Petr Votava, ani ona však brankou neskončila a tak byl poločasový stav nerozhodný.

 

Ve druhé půli se hosté probudili, pomohl k tomu i příchod Bahulíka

Do druhé půle vyslal trenér Mladcové Luděk Lošťák do zápasu novou akvizici Ladislava Bahulíka, který přišel na Mladcovou z Kostelce. Tento tah se vyplatil hned po pěti minutách, kdy centr právě Ládi Bahulíka zakončil přesně Jirka Jaroš. V 55 .min. pak odmítl kanonýr Jirka Jaroš hattrick, když v jasné šanci mířil vedle. V 71. min. pronikl po levém křídle Ladislav Bahulík, po jeho centru nabídl Jirka Jaroš míč Matěji Vyvlečkovi, který střelou ke vzdálenější tyči zvýšil náskok Mladcové. Utkání tak bylo rozhodnuto a v závěrečné čtvrthodině si hosté mohli ještě vylepšit skóre, Jirkovi Jarošovi však tentokrát hattrick nebyl přán a ani další hráči nebyli v zakončení úspěšní. Tedy konkrétně – v 73. min. mířil osamocený Jirka Jaroš nad, v 78. min. skončila stejně hlavička Petra Veneného, v 83. min. netrefil branku opět Jirka Jaroš, v 85. min. tentýž hráč zakončil jen do gólmana a dorážka Honzy Brhela byla sražena, a konečně v 89. min. byl rovněž sám před domácím gólmanem Honza Chludil, ani on však svou šanci neproměnil. Mladcová se v Lukově na výhru nadřela, ale pomohl jí příchod Bahulíka, který byl ve druhé půli u dvou branek.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář: Lukov se nadále potýká s nedostatkem hráčů, kdy na pár minut v závěru tohoto utkání musel také nastoupit trenér Hrbáček (44 let). Mladcová byla po většinu utkání lepším týmem, ale jejich vítězství nebylo jednoduché. Lukov se snažil potrápit favorita, což se mu v prvním poločase povedlo. Lukov hrál trpělivě v obraně a hosté dlouho nedokázali ze svých pokusů trefit domácí branku. Pokud se jim to už povedlo, vše jistil pozorný domácí brankář Jokl, který domácí tým držel svými neuvěřitelnými zákroky. Z ojedinělé akce dokonce domácí vstřelili první branku, kdy se krásně pod břevno trefil P. Minařík a hostující brankář se jen bezmocně díval, jak míč míří do sítě. Hosté byli ale stále kombinačně lepším týmem, ale naráželi na pevnou obranu domácích. Mladcové se povedlo vyrovnat až v závěru poločasu, kdy se trefil Jaroš. Pokud by tato branka nepřišla, možná by se celé utkání vyvíjelo jinak. Ve druhém poločase hosté prostřídali sestavu a na jejich pohybu to bylo znát a byli lepším týmem. Rozhodující dva góly však vstřelili vždy po brejkových situacích, kdy domácí ztratili míč na půli hostů. Vítezství Mladcové bylo sice zasloužené, ale velmi utrápené. Nejlepším domácím hráčem byl brankář Jokl, který místy na brankové čáře čaroval.

FK Mladcová
Rostislav Slobodian, hráč: Měli celý zápas více ze hry, domácím vyšel jeden útok a dali první gól, jiné šance neměli. Hráli jsme pak trpělivě a nakonec nám to tam napadalo a vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Teplý [-] , R. Šimčík [-] , O. Strašil [-] (74. J. Hrbáček [-] ) , R. Mikeska [-] , J. Šarman [-] (74. O. Sedláček [-] ) , P. Košák [-] , P. Minařík [-] , D. Pšeja [-] , D. Žáček [-] , V. Staněk [-]

FK Mladcová
M. Černý [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] (63. M. Vyvlečka [-] ) , D. Kahaja [-] (52. L. Bahulík [-] ) , J. Jaroš [-] , R. Slobodian [-] (72. J. Chludil [-] ) , P. Venený [-] , P. Votava [-] , P. Kurtin [-] (17. M. Venený [-] ) , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 77. O. Sedláček .
Hráči zápasu: Z. Jokl , P. Minařík - L. Bahulík , J. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZUBEK Radim - POLAŠTÍK Josef, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2016 10:27
Jan Laluch
Děkujeme, Zdeňku!
2. 10. 2016 23:21
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
BAHULÍK NEPŘIŠEL přímo ze SEHRADIC, ale z KOSTELCE u Zlína, kde začal tento ročník soutěží.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku